sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kertoo, että jotkut kristityt kuvittelevat myytävien muistitikkujen mukana tulevan julistusmateriaalin olevan hyvä tapa käännyttää {L}

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen kertoo blogissaan siitä, että jotkut kristityt kuvittelevat myytävien muistitikkujen mukana tulevan julistusmateriaalin olevan hyvä tapa käännyttää. Mainitsee, että tämä keino on omiaan vieraannuttamaan ihmisiä kristinuskosta.

Blogisti kertoo, että hänen entinen miekkailunopettajansa Guy Windsor oli ostanut muistitikun ja siinä oli jo myytäessä tällaista ylimääräistä materiaalia mukana ja että normaalikeinoilla ei sitä saa pois. Itse menin laittamaan merkintään lukijakommentin siitä, että eikö Linuxin avulla saisi ylimääräisen tavaran pois tikulta.

Joka tapauksessa kammottavan idioottimaista toimintaa tikkujen myyjiltä.

Mutta, oi, siis, katso, blogimerkintä:

Jumala haluaa opettaa sinut partitioimaan ja formatoimaan flashmuisteja

PS:

Microsoft haluaa sinun uskovan, että PC-tietokone on yhtä kuin laitteisto plus Microsoft Windows. Microsoft on kuin kimpassa näitten em. muistitikkujen myyjien kanssa. Olinko nyt kenties epäoikeudenmukainen?

Jos ei ole Linuxia kotikoneeseen asennettuna, niin voi hakea GParted-osiointityökalun levykuvan osoitteesta http://gparted.org/download.php. Ko. sivulta löytyy kohdasta "Live CD/USB/HD/PXE Bootable Image" linkit niin 32- kuin 64-bittiselle PC-tietokoneelle. Imutat sieltä omaan koneeseesi sopivan version. Jos et tiedä, kumpi pitää imuttaa, niin imuta 32-bittinen versio, sillä se toimii molemmissa PC-arkkitehtuureissa. Kun olet imuttanut paketin, poltat levykuvan CD:lle tai DVD:lle. Levy toimii nk. live-levynä eli se ei tee mitään muutoksia tietokoneen kiintolevylle, ellet välttämättä sellaista halua. Se osaa käsitellä kiintolevyjen lisäksi muistitikut. Alustat eli formatoit sitten muistitikun FAT-tiedostojärjestelmällä. Kyllä, Windows osaa käsitellä FAT-tiedostojärjestelmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti