keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Salehzadeh -nimisen uussuomalaisen Suomen väkiluvun rajusta nostamista koskevasta ajatuksesta vielä kerran {S}

On hyvä muistaa, että myös suomalaisia on sankoin joukoin maahanmuuttajina eri puolilla maailmaa. Suomesta on muuttanut maailmalle eri lähteiden mukaan arvioilta noin puoli miljoonaa ihmistä. Pelkästään Ruotsissa on satoja tuhansia suomalaisia maahanmuuttajia. Sen sijaan tänne on tullut maahanmuuttajina vain noin yksi kolmasosa tuosta määrästä.

Hotellin respassa todetaan, että tämä peruste haittamaahanmuutolle näyttää olevan yksinkertaisesti kuolematon, sillä vaikka se on röhönaurettu nurin noin miljoonaan kertaan niin aina se tuodaan esille. Uudestaan ja uudestaan aivan kuin se oltaisiin keksitty ensimmäistä kertaa tuhannetta kertaa. Pistää vaan ihmettelemään taas kertaalleen, että missäs se olikaan se suomalaisia varten perustettu automaattinen elätys- ja puolestaloukkaantumiskoneisto niin Ruotsissa, Yhdysvalloissa kuin Australiassakin? Ja missä taas puolestaan Suomessa on se ylikuumentunut liukuhihnateollisuus, joka tarvitsee aina vain lisää ruuvinkiristäjiä, joitten kielitaidolla ei ole niin suurta lukua?

[Näin oli lausuttu 22.5.2016 Yrjöperskeles-blogin merkinnässä Kaljupäisiä uutishavaintoja osa LXXIV, jossa käsitellään Alan Salehzadeh -nimisen uussuomalaisen ajatusta Suomen väestön määrän rajusta nostamisesta heikosti toimeentulevien ulkomaalaisten avulla.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti