perjantai 10. kesäkuuta 2016

Alan Salehzadeh -nimisen uussuomalaisen Suomen väkiluvun rajusta nostamista koskevasta ajatuksesta {S}

...maantieteilijänä suosittelen, että olisi hyvä mikäli Suomen väestö kaksinkertaistuisi alla olevilla keinoilla:

Suomi voisi ottaa esimerkiksi lapsia orpokodeista ympäri maailmaa, rekrytoida eri puolilta maailmaa molempaa sukupuolta olevia nuoria erityisesti köyhiltä alueilta, tehdä sopimuksen YK:n kanssa ihmisten tuomiseksi kriisialueilta Suomeen. Näillä keinoilla pystyisimme ratkaisemaan Suomen ongelmia tulevaisuudessa sekä pelastamaan hädänalaisia ihmisiä. Ehkä alussa saattaa tulla väliaikaisia paineita ja talousongelmia, mutta tulevaisuudessa saadaan Suomen asioita kuntoon asukkaita, kulutusta, veronmaksajia ja työvoimaa lisäämällä.


Oletettavasti kyseinen Salehzadeh edustaa osaltaan sitä linjaa, jonka mukaan jokainen maahan tullut henkilö, kieli- ja ammattitaidottomanakin jollain ihmeellisellä tavalla kasvattaa nettoveromarkkojen määrää, vaikka viimeisen kahdenkymmenenviiden vuoden aikana asian todellinen laita on selvinnyt oikein hyvin niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa sekä niitten veromarkkojen kanssa että sen kanssa kuinka kyseiset ihmiset ovat kiittäneet kantaväestöä saamastaan ylläpidosta. Ehkä Salehzadeh kuuluu niihin ihmisiin, joitten mielessä bruttokansantuote itsessään luo hyvinvoinnin, tosin sillä ajattelutavalla suomalaisten kannattaisi särkeä jokainen maassa oleva ikkuna maanantaina, korjauttaa ne tiistaina, särkeä uudestaan keskiviikkona jne. Järkeähän touhussa ei olisi, mutta bruttokansantuote kasvaisi ja tietyn ajattelutavan mukaan se toisi maallemme ennennäkemättömän hyvinvoinnin.

Sinänsä kyseisen Salehzadehin ajattelutavassa on jotain kaunista jota voisi verrata lapsenuskoon. Eli jos muualta tänne rahdattu ihmismäärä x on aiheuttanut viimeisen neljännesvuosisadan aikana pelkkää persnettoa ja kertakaikkista harmia, niin ehkäpä muualta rahdattu ihmismäärä x potenssiin kaksi jotenkin kääntäisi asian päälaelleen.

[Näin oli lausuttu 22.5.2016 Yrjöperskeles-blogin merkinnässä Kaljupäisiä uutishavaintoja osa LXXIV, jossa käsitellään Alan Salehzadeh -nimisen uussuomalaisen ajatusta Suomen väestön määrän rajusta nostamisesta heikosti toimeentulevien ulkomaalaisten avulla.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti