maanantai 6. kesäkuuta 2016

"Saatanan lampaannussijoista" {S}

"Miksi te saatanan sukurutsaiset lampaannussijat tulette Etelä-Suomeen tuohikontteinenne?"

Niin, kuten käsitämme Suomen suurempien kaupunkien ja kaikenmaailman kehäkolmosten (humpuukia!) ulkopuolella, siellä asuu hirvittävästi ihmisiä vielä hirvittävämmällä pinta-alamäärillä. Siellä ei ole rehellisesti sanoen paljoa mitään tekemistä. Sillä kognitiolla ja mielikuvituksella jolla esimerkiksi tämä kysymys on tuotettu, ei voi kuin toivoa että kysyjä asuu kaupungissa.

Sillä maaseudulla hänellä ei olisi mitään muuta mietittävää kuin että mitä fermentoisi seuraavaksi, ja mitä yrittäisi panna seuraavaksi. Fermentointiin kelpaa mikä tahansa mikä ei juokse pakoon. Ja panemisessa vaihtoehdot koostuvat, pakon sanelemina, lähinnä lähisukulaisista ja monenlaisista luomakunnan eläimistä. Mikä selittää monen sukupuun taustankin. (Se on suora.)

Monet muut maalaiset ovat toki tätä luovempia ja kekseliäämpiä. He tekevät puhteita ja värkkäävät vänkiä asioita mitä sitten saavatkin käsiinsä. Ja koska heillä ei ole askartelutarvikkeita, on tuohi eräs monikäyttöisimmistä materiaaleista. Moni maalainen kokee - kuten kysymyksesi pohjalta aavistatkin ja itsekin koet sinäkin, tietyistä melko ilmiselvistä vajavaisuuksistasi huolimatta - tämänlaisen elämän henkisiä kykyjään alempana.

Siksi he yrittävät muuttaa johonkin taajamaan. Siellä on modernit ihmeet. Vesivessa. Siwa. Siellä on myös hipstereitä jotka maksavat älytöntä ylihintaa tuohikonteista vaan siksi että eivät osaa sellaisia itse tehdä, ja jaksavat vielä vähemmän hankkia näitä taitoja. Koska heillä on työn alla uusimmat piste-ennätykset videopeleissä.

[Tuomo "Squirrel" Hämäläinen 31.5.2016 Facebookissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti