sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Näytteitä Eagles of Death Metal -yhtyeen solistin Jesse Hughes'in haastattelusta {S}

Mites ne aiemmat jääkaudet? Ei silloin ollut kristittyjä republikaaneja. Kuka ne aiheutti?
...
Terroristit tökkivät ruumiita aseillaan. Jos joku liikkui, he ampuivat uudestaan. Yksi tyttö nousi seisomaan ja sanoi pelkäävänsä. Tyyppi sanoi hänelle, “ei pelolle pidä antaa valtaa, kuolet kahdessa minuutissa”, ja sitten hän ampui hänet, PUM.
...
Seuraavana päivänä stadionilla muslimit buuasivat minuutin hiljaisuuden aikana eikä tästä juuri kerrottu mediassa. Näin muslimien juhlivan kadulla hyökkäyksen aikana. Näin sen omin silmin. Reaaliajassa! Mistä he tiesivät, mitä oli tapahtunut? Se oli varmasti koordinoitua.
...
Notkuin usean erittäin vittuuntuneen pariisilaisen kanssa, mutta suurin osa heistä oli kyttiä ja sotilaita. Hyökkäyksen aikana yksi poliisi vihdoin tajusi, ettei meneillään ollut panttivankitilanne ja huusi, “se on teurastus.” Hän ryntäsi sisälle aseineen. Hän sai luodin kätensä läpi ja toisen niskaansa mutta jatkoi menoa.
...
Poliisit sulkivat noin 450 moskeijaa hyökkäyksen jälkeen. Jokaisesta niistä löytyi rekrytointimateriaalia. Mikä vittu on vialla, kun tästä ei kerrota mitään?

[Eagles of Death Metal -yhtyeen solisti Jesse Hughes haastattelussa, jossa sivuttiin taannoisia Pariisin islamilaisia terrori-iskuja]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti