tiistai 7. kesäkuuta 2016

Mitä EU:n komission islamofiliaa pursuileva uusi toimenpideohjelma tarkoittaa {S}

Uudistus tarkoittaa sitä, että niin julkinen valta, kuin myös kolmannen sektorin kansalaisjärjestöt sitoutuvat kyttäämään verkkokirjoittelua ja paljastamaan vihapuheeseen syyllistyneitä ihmisiä. Kyseinen yhteistyö tarkoittaa käytännössä itäblokkilaisen naapurivahtijärjestelmän uutta versiota, missä viranomaiset toimivat ylimpänä mahdollisena auktoriteettina ja almuja saavat vapaaehtoisjärjestöt hoitavat varsinaisen likaisen työn. Vihapuheen määritelmää ei kuitenkaan tässäkään ulostulossa avata sen tarkemmin, sillä epäselvä määrittely mahdollistaa sen suurimman mahdollisen tehon. Hämärän määrittelyn tarkoituksena onkin painostaa ihmiset jättäytymään vaikeiden poliittisten aiheiden ulkopuolelle. Vihapuhetta on kaikkialla, mutta edes EU-virkamiehet eivät osaa kertoa mitä se käytännössä tarkoittaa.

Samaan aikaan EU pyrkii synnyttämään ”vasta-argumentaatiota”, jolla pyritään painostamaan ihmisiä omaksumaan poliittisesti korrekti suvaitsevainen pelastusoppi ja maailmankatsomus. Lukemattomat seksuaalirikokset, terrorismin uhan nousu, etniset enklaavit, jäsenmaiden taloudellisen pohjan romahtaminen ja kansallisvaltioiden lopullinen katoaminen ovat komission näkökulmasta ilmiöitä, joita eurooppalaisten ei tulisi kyseenalaistaa.

[liberaali Tuukka Kuru 31.5.2016 bloginsa merkinnässä Euroopan komissio aloittaa taistelun vihapuhetta vastaan, joka käsittelee EU:n komission uutta toimenpideohjelmaa, jonka tarkoitus on estää islamin arvosteleminen EU:n sisällä]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti