sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Palestiinalaisterrorismilla ei ole mitään tekemistä vapaustaistelun kanssa {S}

Tällä terrorismilla ei ole mitään tekemistä taistelun, varsinkaan vapaustaistelun kanssa. Vai mitä sanotte aikuisista miehistä. jotka ampuvat Kassam-rakettejaan ihan tavalliseen israelilaiseen kaupunkiin, ihmisten koteihin, kouluihin ja työpaikoille. Suomessa ei saa normaalisti ampua edes ilotulitusraketteja kaupungissa ja Kassam-3-raketit ovat kaksi metriä pitkiä, painavat sata kiloa ja kuljettavat 20 kilon räjähdelastin.

Toinen aivan yhtä vähän kunnialliseen vapaustaisteluun liittyvä teko on ottaa lapsesta asti marttyyri-ihannointiin kasvatettu nuorukainen, jolla seisoo järjen lisäksi kaikki muukin, ja luvata hänelle 72 neitsyttä paratiisissa, jos kävelee israelilaiseen pizzeriaan ja räjäyttää itsensä lisäksi kymmenen siellä ruokailevaa perhettä. Tai vaihtoehtoisesti nuoren naisen, jolle tarjoaa häpeällisen kunniamurhan sijaan marttyyrin kultaista kruunua, jos menee jä räjäyttää itsensä ohella muutaman israelilaissiviilin.

Terrori ei ole tuonut mitään hyvää palestiinalaisille. He ovat teoillaan vain todistaneet, että Israelin vetäytyminen edes Länsirannan osalta on toistaiseksi täysin mahdoton ajatus. Eihän ole mitään järkeä päästää Kassam-miehistöjä vain muutaman kilometrin päähän Israelin suurimpien kaupunkien kahdesta miljoonasta asukkaasta.

[nimimerkki "Häxpi" 10.5.2016 Tiede-lehden keskustelupalstan ketjussa Eikö Israel näe rauhanmahdollisuutta aitansa takaa?]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti