lauantai 11. kesäkuuta 2016

Islamilainen uskondiktatuuri Euroopassa? {S}

Algerialainen kirjailija Boualem Sansal on julkaissut romaanin '2084 La fin du Monde'. Hänen haastattelunsa oli Welt am Sonntag -ledessä, mistä se oli käännetty Snaphaneniin. Kirja käsittelee islamilaista uskondiktatuuria, se on synkkä, eikä siinä Orwellin vastaavaan teokseen verratuna ole rakkautta. Sansal sanoo, että vaikka Orwell oli ateistinen kommunisti, oli hän kuitenkin elänyt kristinuskon käsitteiden maailmassa. Ajatus rakkaudesta lunastavana voimana on kaikkialla läsnä kristillisessä maailmassa. Islamissa on vain rakkaus äitiä ja jumalaa kohtaan. Naiset piilotetaan, he ovat yhdentekeviä. Juuri rakkaus on se, minkä islam tukahduttaa.

Kirjaa on myyty Ranskassa jo 300000 kpl. Sansalin mukaan sen tähden, että ihmiset ovat heräämässä. He alkavat tajuta, ettei islamisaatio ole vain paikallinen ilmiö, vaan koskee koko Eurooppaa. Ihmiset ovat alkaneet terroritekojen myötä pelätä islamismia Euroopassa samalla lailla kuin sitä pelkäävät tavalliset muslimit Lähi-idässä. Islam ei integroidu, se tulee hajottamaan yhteiskuntamme. Se tulee rappeuttamaan kulttuurimme. Olemme jo nyt keskellä kulttuurien sotaa. Poliittisesti korrektit eivät halua kuulla totuutta. Charlie Hebron jälkeiset mielenosoitukset sananvapauden puolesta olivat vain spontaaneja näytöksiä, joilla valtionjohtajat saatiin esittämään omaa huoltaan.

Sansal varoittaa Saksaa. Saksa on toisen maailmansodan jälkeen ollut äärimmäisen suvaitsevainen. Euroopassa on ihmisoikeudet asetettu kaiken muun yläpuolelle, ja tällainen hurskastelu kaataa meidät. Saksa on ollut täydellisen naiivi ottaessaan vastaan miljoona turvapaikanhakijaa. Turkkilaiset, joita Saksassa on jo työntekijöinä, eivät ole samanlaisia kuin Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan muslimit, mutta hekin voivat Erdoganin imussa radikalisoitua. Ja Erdogan havittelee kalifaattia, mistä arabit eivät tykkää, joten niin absurdilta kuin se kuulostaakin voi Erdogan alkaa laajentaa imperiumiaan Eurooppaan. Saksa on vaarassa. (Der islam wird unsere Gesellschaft aufsprengen)

[nimimerkki "Bogreol" 30.5.2016 Jaskan pauhantaa -blogin merkinnän Miksi? lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti