tiistai 28. kesäkuuta 2016

Harold Camping oli maailman suurin typerys {S}

Onnittelut vain, Harold Camping, sinä naurettava, kusinen, kuivettunut vanha kaliforniankondori, onnistuit sitten luikertelemaan maailmankuuluksi kiskomalla kurttuisesta pyllystäsi tuomiopäivän laskelmat, sinä naurettavan yli-ikäinen, typerä, seniili, arvoton huijari. Kiitos hienosta ja absoluuttisen varmasta laskelmastasi, joka kusi pahemmin kuin aivojesi muistikeskus helatorstaina. Ja kaikki te paska-aivot, jotka myitte omaisuutenne ja pilasitte elämänne mokoman ikälopun ääliön takia: onneksi olkoon myös teille! Ansaitsitte tulla huijatuiksi, koska OLETTE IHAN LIIAN TYHMIÄ. Toivon, että saatte kuulla tästä loppuelämänne. Ja varsinkin Harold Campingia ei pidä ikinä jättää rauhaan. Hän on moraaliton paska ja ansaitsee pilkanteot, ajojahdit ja halveksinnan vaikka kuolinpäivänään. Hä hä HÄÄ, PASKAHOUSU maailmanloppuhörhö!!! ÄhhähähäääÄ!!!

[...]

Kaikki muut olivat oikeassa ja tämä joukko naurettavia pösilöitä typerän paskiaisjohtajansa johdolla olivat väärässä! Se ansaitsee eloonjäämisjuhlan. Käyttäkäämme Campingin typerä profetia hyväksemme: tästä lähtien eläkäämme parempina ihmisinä, tehkäämme ajastamme maan päällä parempi, arvokkaampi ja kauniimpi. Voimme aloittaa pilkkaamalla täysin säälittä kaikkia vastaavia hulluja. Se olkoon osoitus halustamme elää, vaikka sitten epätäydellisinä syntisinä, iloisina olemassaolostamme ja siitä, että omistamme itsemme. Lisäksi kaikki tämän maailman haroldcampingit ovat niin vastenmielisiä lurjakkeita, että on yleismaailmllinen velvollisuus pilkata heitä hautaan asti ja sen ylikin. Miksi tyhjyydellä ja huijauksella maailmanmaineeseen hankkiutunut luikero muka pitäisi ikinä päästää rauhaan? Miksi hänen seurakuntansa muka pitäisi päästää rauhaan? Pilkatkaa ja rienatkaa heitä, te tervejärkisemmät, nyt on riemun raikkahin aika! Hetken kestää elämä ja nos habebit humus.

[Näin oli lausuttu 23.5.2010 Napoleonin kompleksit -blogin merkinnässä Ravintola(tuomio)päivä!, joka käsitteli mm. Harold Camping -nimistä yhdysvaltalaista radiokuuluttajaa, joka oli tunnettu pyrkimyksistään ennustaa maailmanlopun tuloa kristittyjen pyhää kirjaa Raamattua numerologisesti tulkiten. Ja epäonnistui siinä. Sittemmin hän on kyllä itse henkilökohtaisesti kuollut (2013).]

[Miehelle oli kuitenkin myönnetty vuoden 2011 matematiikan Ig Nobel -palkinto ansionaan maailman opettaminen tarkkaavaisemmaksi matemaattisia oletuksia ja laskelmia tehtäessä. En tiedä, onko tämä ansio. Samalla lisäksi palkittiin myös muun muassa Pat Robertson (maailmanloppu 1982) ja Elizabeth Clare Prophet (1990).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti