tiistai 14. kesäkuuta 2016

Maantieteilijä Alan Salehzadeh ei ole perehtynyt sellaiseen asiaan kuin ekologinen jalanjälki {S}

Tuo maantieteilijä Salehzadehin ajatus tuplata Suomen asukasluku on jännä siltä kannalta, että eihän Suomen väentiheys olekaan kuin ylivoimaisesti suurin omilla leveysasteillaan. Jo Ruotsissa asukastiheys näillä samoilla korkeuksilla (60 astetta ja siitä pohjoiseen) on enää kolmannes Suomen vastaavasta.

[nimimerkki "Nyreä" 22.5.2016 Yrjöperskeles-blogin merkinnän Kaljupäisiä uutishavaintoja osa LXXIV, jossa käsitellään Alan Salehzadeh -nimisen uussuomalaisen ajatusta Suomen väestön määrän rajusta nostamisesta heikosti toimeentulevien ulkomaalaisten avulla, lukijakommenteissa]

[nimimerkki "Jaska Brown" oli puolestaan lausunut niissä seuraavanlaista:]

Salazdahhöhhin vai miten se nimi nyt kirjoitetaankaan, ideasta ei voi mitään muuta kuin todeta, että maantieteilijänä hän ei ole ainakaan perehtynyt ekologiseen jalanjälkeen, jonka suuruus näissä arktisissa oloissa on kehitysmaalaiselle moninkertainen. Toki täytyy myös todeta, että onhan periaatteessa mahdollista, että hän fiksuna miehenä on vain vetänyt satanen lasissa kieli poskessa satiiria. Mutta siinä tapauksessa hän ei ole tutustunut skeneen riittävästi ymmärtääkseen, että mitään niin typerää ei voi edes esittää etteikö sitä otettaisi vakavasti. Ainakin jos esittäjällä on erinomainen maastosuojaväri, mille hän ei toki itse voi yhtään mitään. Kuten ei sillekään, että vihervasemmisto suhtautuu rasistisesti eikä esitä tällaiselta taholta tuleville näkemyksille mitään kriteerejä.

[nimimerkki "Ibn Matti" taas oli lausunut niissä seuraavanlaista:]

Salehzadeh tosiaan välillä kirjoittaa yhtä ja välillä toista. Hänellä tuntuu kuitenkin olevan realistinen näkymys mm. islamista ja sen vaikutuksista. Vai olisiko hän niin ovela, että välillä laitetaan joku "suvaitsevainen" kirjoitus väliin, jotta saadaan myös näitä "suvaitsevaisia" lukijoiksi, ei kai nyt sentään... Hänellä on välillä kuitenkin oikein hyviä pohdintoja.

[nimimerkki "Castor" oli lausunut niissä seuraavanlaista:]

Kiinaan muuttaessani minulle rakennettiin sauna (vaikken edes juurikaan sauno, mutta kun kiinalaiset tietävät saunan kuuluvan suomalaiseen kulttuuriin, niin tottakai he sellaisen minulle laittoivat), mämmiä ruvettiin valmistamaan välittömästi, samoin hapatettua ruisleipää, poroa tulee päivittäin ja riistaa Finnair Cargon kyydissä. Mustamakkararesepti hankittiin kalliilla hinnallla Tapolalta minun mielikseni. Lakeja säätävä Kiinan kansankongressin pysyvä komitea kysyy poikkeuksetta mielipidettäni lainsäädännöllisissä asioissa. Tietenkin asun ilmaiseksi, ruoka kannetaan eteen, siivous tapahtuu kahdesti päivässä, ja olemisestani täysin hyödyttömänä yksilönä Shanghaissa minulle luonnollisesti maksetaan kuukausikorvausta. Eli jos kiinalaiset olisivat yhtä tyhmiä kuin suomalaiset, edellä kerrottu olisi totta.

[nimimerkki "korpisoturi" oli lausunut niissä seuraavanlaista:]

Miksi tämä mahdollinen tänne raahattava uusi matujen energia ja työvoima, sitten ei tee sitä rikastusta niitten omissa maissaan?

Luulis, että ne maat jo kukoistaisi ja olisivat lähes paratiiseja. Vaikka Somaliaan muuttas aluksi muutama miljoona ählämiä, niin eiks se maa lähtis raketin lailla nousuun ja rikastumaan. Tai vaikka päinvastoin, että Irakiin miljoonia somaleja. Ne maat voisivat näin auttaa toisiansa kukoistukseen. Temppu toimisi varmasti.

[elävässä elämässä luultavasti etunimeä Mikko käyttävä anonyymi kommentoija oli lausunut niissä seuraavanlaista:]

Olen pitänyt tuota Salehzadehia kohtuujärkevänä miehenä johtuen järkevistä kommenteista terrorismiin liittyen, mutta olen tämänkin suhteen ollut sitten väärässä. Minne on unohtunut sellainen FAKTA, että Suomi on suomalaisten ITSELLEEN helvetillisellä työmäärällä, puutteen sietämisellä ja sodilla rakennettu maa? Tämäkin herra on astellut täysin valmiiseen katettuun pöytään, ja pyrkii nyt sitten kitkemään Suomesta viimeisetkin suomalaisuuden rippeet. Vittu tätä kylmää ja miltei elinkelvotonta länttiä ole tämän maan kansalle ANNETTU, niinkuin nämä idiootit luulee! Me emme ole tulleet tänne joskus aikojen alussa loisimaan toisten kansojen kustannuksella!

Uskomatonta paskaa taas lykkää tältäkin herralta. Sijoitetaan 200 000 000 pummia maailmalta sinne, mistä paskalävestä tämäkin herra on saapunut tänne tepastelemaan. Ääni muuttuu kummasti kellossa, kun omia kotikontuja ruvetaan paskomaan...

Minä olen alkanut rinnastamaan nämä merkkivaatteet päällä tepastelevat kukonpojat kerjäläisiin. Sitähän tämä on, modernia massiivista kerjäläisyyttä, jossa vieraiden kansojen oletetaan elättävän alati paisuvaa kerjäläislaumaa, joka ei kerjääkään suoraan kadulla kansalaisilta vaan tekee sen hienovaraisemmin valtiomme kautta. Olen joskus luullut että muslimit olisivat ylpeää kansaa, joka ei alennu kerjäämään, vaan hoitaa itse asiansa, mutta taas meni väärin :) Kaikki ongelmat, joita heidän omissa maissaan on, sysätäänkin länsimaiden hoidettaviksi, mikään vastuu ITSE aloitetuista sodista ei ikipäivänä kosketa näitä narreja. Melko avuttomia ja lapsellisia kansoja ja ihmisiä lopultakin nämä Lähi-Idän ihmeet, kunnioitus ANSAITAAN, sitä EI ANNETA hopealautasella!

[nimimerkki "Castor" oli lausunut niissä seuraavanlaista:]

Ruotsin kristillinen neuvosto (Sveriges kristna råd) julkisti sitten 13 jäsenensä mielipiteen, että jotta kaikki 60 miljoonaa hukkateillä olevaa maailmankansalaista tulisi ottaa Eurooppaan vastaan avosylin. Ensimmäinen allekirjoittaja kristillisessä julistuksessa on paikallinen arkkiakka Antje Jackelén. Aikaisempi käsitykseni kristillisyyden organisoidun muodon vahingollisuudesta älylliselle ajattelulle vahvistuu entisestään. Eihän muslimien tarvitse kuin odottaa, ja nämä ompeluseuralaiset tekevät kaikkensa saadakseen sen kristillisen perinteen, jota voimakkaasta ateismistani huolimatta kunnioitan, häviämään oman relativisminsa myötä. Raamattu selitti maailmankaikkeuden ennen tieteen riemukulkua, siis sen, että Jesse veti verhon auringon päälle yöksi, mutta nyt se samainen raamattu on koraanin kanssa samaa skeidaa, siinä kun on jopa 50 samannimistä henkilöä kuin koraanissa! Herraa hyvää kiittäkää, iloiten allahia ylistäkää...

[nimimerkki "LW" oli lausunut niissä seuraavanlaista:]

Älkääs nyt. Kyllähän Suomessa lebensraumia riittää kaikenlaisille herrakansoille ja -uskonnoille. Tosin parempiakin paikkoja on. Esimerkiksi Saharassa väestöntiheys on vieläkin pienempi. Kun Euroopassa on nykyään tätä hirveätä rasismia ja nousevaa äärioikeistolaisuutta, mikä tekee maahanmuuttajan elämästä aivan mahdotonta, niin laitetaan kaikki vain Saharaan. Win-win. Paikallinen talouskin lähtee aivan huimaan nousukiitoon synergian siltojen ja innovaation ihmeiden myötä!

[Ja paljon muutakin siellä lausuttiin. Kopioin tähän ainoastaan merkittävän osan ao. blogimerkinnän lukijakommentteihin aikaansaadusta tekstistä.]

[Mutta laitetaan loppuun vielä bloginpitäjän eli Ykän vastaus nimimerkki "Castorille":]

Tuosta mainitsemastasi tuoreesta ruotsalaisesta kristillisestä aivopierusta: Olen aika ajoin miettinyt, että onko hulluudella absoluuttista nollapistettä ja voiko sen saavuttaa. Ja vastaus on, että ei ole, sillä absoluuttinen nollapiste ei ole lukema vaan valtio nimeltä Ruotsi ja itse lukema siirtyy koko ajan aina alemmaksi.

[Ja tämän jälkeen ihan viimeiseksi erään anonyymin kommentoijan lausahdus:]

Suomalaiset siirtolaiset ovat aikojen saatossa vastanneet monen maan ihan oikeaan työvoimapulaan, eikä heitä ole talutettu velttoilemaan hunajakupin ääreen kuten nykymallissa tapahtuu. Ei Ruotsissakaan 60- ja 70-luvuilla, vaikka rötöksiä tehtiinkin, eletty suurimmalta osin sosiaaliturvan varassa, ei joukolla raiskattu naisia eikä lämpimikseen grillattu autoja, ei kivitetty poliiseja ja ambulansseja eikä tehty omia no-go -alueita. Kyllä ne selvästi ovat itämaista ja afrikkalaista tuontitavaraa. Se, että vasemmiston tuttiritarit vai miksi Ykä heitä kutsui, alkavat toteuttaa omaa anarkiaansa tavallisia työssäkäyviä ja veronsa maksavia kansalaisia vastaan, on älyttömyydessään jotakin käsittämätöntä ja penikkamaista. Ja kummallista on, että vaikka ovat reteesti ilmoittaneet olevansa tihutöiden takana, ketään ei saada kiinni eikä myöskään media korviaan lotkauta eikä kauhistele. On kai se uskottava, että vasemmistolainen väkivalta on sitten vaan parempaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti