sunnuntai 22. tammikuuta 2023

S Vihreät kannattavat haittamaahanmuuttoa, vaikka sen vaikutukset ympäristöön ovat mitä tuhoisimmat

[...]

- Vihreille humanitäärinen maahanmuutto ja sen edistäminen on pyhä asia, jossa tulijoiden ihmisoikeudet menevät kaiken muun edelle. Vihreät edistää humanitääristä maahanmuuttoa samanlaisella dogmaattisuudella kuin millä se vastusti aikanaan ydinvoimaa.

Etenkin viimeinen lainaus on osuvuudessaan mitä loistavin. Vihreät vastusti ydinvoimaa, vaikka se on energiamuodoista kaikkein luontoystävällisin. Siinä heidän ajatusmaailmansa on viime vuosina kummasti muuttunut. Samalla tavalla he kannattavat haittamaahanmuuttoa, vaikka sen vaikutukset ympäristöön ovat mitä tuhoisimmat: jokainen tänne kehitysmaista tuleva moninkertaistaa hiilijalanjälkensä ja mahdollistaa samalla kehitysmaiden hillittömän väestönkasvun jatkumisen, kun ne voivat dumpata ylijäämäväestöään länsimaihin, joissa nämä lisääntyvät samaan tahtiin kuin kehitysmaissa.

Virallinen toiminta kuitenkin jatkuu, sillä veronmaksajan rahoilla kustannetaan vankiloissa oleville haittamaahanmuuttajaraiskaajille seksuaaliterapiaa. Tämä tulee huomattavan kalliiksi ja tulokset ovat epävarmat. Edullisempi ja varmempi menetelmä näkyy maksavan nettihaun perusteella muutaman kympin verran, halvimmillaan työkalun näkyy saavan hintaan 29,47 euroa, toimitus on vieläpä maksuton.

Kysymys kuuluu, pitäisikö jengirikollisuuteen syyllistyneet sivistyneeseen yhteiskuntaan sopeutumishaluttomat kehitysmaalaiset karkottaa Suomesta. Vastaus on, että tietysti pitäisi. Miksi jengirikollisuuteen syyllistyneiden pitäisi olla poikkeus? 

[Näin oli lausuttu Jaskan pauhantaa -blogissa 18.10.2022 julkaistussa merkinnässä Uutiskatsaus 42/2022.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti