torstai 5. tammikuuta 2023

S Kantaväestöällä on oikeus puolustaa omaa tonttiaan

Omalla tavallaan on huvittavaa, että valtamedian toimittajat riemastuvat aina, kun rikollinen ei olekaan maahanmuuttajataustainen. Myös minä koen asian vuoksi solidaarista iloa.

Vielä iloisempi olisin, jos kansanedustaja Suldan Said Ahmed (sd) ei kokisi samasta syystä vahingoniloa, sillä siinä pesii ideologinen konflikti, joka kertoo arvo- ja kulttuurierosta, joka puolestaan on syynä Ruotsissa tapahtuneeseen repeämiseen.

Siellä maahanmuuttajaväestöt pakattiin vuosikymmenten ajan kaupunkilähiöihin, joissa ne säilyttivät oman kulttuurinsa. Kun määrät kasvoivat ja kantaväestöt väistyivät, lähiöt muuttuivat omalakisiksi. 

Sillä tavoin rikollisuudesta tuli sormilla laskettavan ja yksittäistapauksellisen toiminnan sijasta organisoitua ja yhteiskunnan ulkopuolista despoottimaisuutta, jota sanotaan vähättelevästi syrjäytyneisyydeksi. Se on relationaalinen käsite, joten sen kautta voidaan kätevästi heittää syyllisyyden varjo kantaväestölle, joka mukamas syrjii, vaikka tavoite olisi vain puolustaa omaa tonttia.

Maahanmuuton aiheuttama kokonaisonnettomuus koostuu kantaväestön osittaisesta tai vähittäisestä vaihtamisesta, jonka vuoksi rikotaan poliittisen vallan perillisyyttä vastaan, ja valtaa siirtyy vieraille kansakunnille. 

Valtio ei ole pelkästään maapohja, jolla asutaan, vaan se koostuu kansalaisten subjektiviteetista, joka alueella käyttää valtaa. Suomi ei ole Suomi, jos täällä asuu jokin muu kansa.

[Näin oli lausuttu homoseksuaalisen filosofin Jukka Hankamäen blogissa 3.5.2022 julkaistussa merkinnässä Monikulttuurinen unelma on liekeissä, mutta mediassa kudelma jatkuu.]

4 kommenttia:

 1. Mikä vielä tärkeämpää, suomalaisilla ei ole muuta maata missään.
  Arabeilla on Atlantilta Persianlahdelle ulottuva 450-miljoonainen arabiaa puhuvien valtioiden valikoima, joissa on samankaltainen kulttuuri.
  Englanninkielisillä on pääosin valkoisten kristittyjen johtamia ja asuttamia valtioita Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa naapurimaineen.

  Mutta suomalaisella on vain yksi oma maa, jossa puhutaan suomea ja vallitsee suomalainen kulttuuri, joka yhdistää suomalaiset heimot Suomen kansakunnaksi.

  Jos kansainvaellusten annetaan tuhota se, meillä ei ole enää mitään paikkaa maailmassa.
  Olisimme vain kaikkialla muukalaisia, kuten juutalaiset olivat parituhatta vuotta.
  Emmekä me valitettavasti ole yhtä eteviä kuin juutalaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä.

   Voisimmehan me tosin yrittää muuttaa Pohjois-Amerikkaan Suurten järvien alueelle, jossa asuvat veljemme ojibwat ja fintiaanit. Mutta Yhdysvaltain ja Kanadan maahanmuuttolainsäädännöt voisivat estellä tätä kovasti. Ojibwat eivät välttämättä myöskään pitäisi viiden miljoonan maahanmuuttajan, vaikka nämä ovatkin etnisiä suomalaisia, yhtäkkisestä ilmestymisestä omille rannoille.

   Alaska olisi minulla toinen vaihtoehto.

   Poista
  2. Siellä Suurten Järvien alueella ja Alaskassa olisimme silti vain muukalaisia, kuten kaikkialla muuallakin.
   Täällä olemme meikäläisiä.

   Poista