maanantai 9. tammikuuta 2023

S Translaki Pakistanissa edistää Euroopan ja Yhdysvaltain agendaa?

Vuonna 2018 Pakistanissa hyväksyttiin laki transsukupuolisten ihmisten oikeuksista. Osa poliitikoista taistelee edelleen lakia vastaan ja väittää sen olevan sekä islamin että maan perustuslain vastainen.

”Kyseessä on maamme ulkopuolelta tuleva, anti-islamilainen ja Koraanin vastainen laki”, sanoo senaattori Mushtaq Ahmed, Jamaat-e-Islam -puolueen (JI) poliitikko, joka johtaa translakia vastustavaa kampanjaa.

Lakimuutosta vaativia on myös muissa puolueissa.

”Länsi iskee kahteen ummahin [muslimiyhteisön] vahvimpaan instituutioon eli perheeseen ja avioliittoon. He haluavat heikentää meitä.”

Ahmed väittää lain avaavan tien homoseksuaalisuudelle ja samaa sukupuolta edustavien avioliitolle. Hänen mielestään hallitus on kansalaisjärjestöjen tuella ”häpeämättömästi edistänyt Euroopan ja Amerikan agendaa”.

[Näin oli lausuttu Maailma-net -sivustolla 19.10.2022 julkaistussa  Zofeen Ebrahimin kirjoittamassa uutisartikkelissa Pakistanissa yritetään heikentää transihmisten oikeuksia suojelevaa lakia – Transyhteisö pelkää väkivallan leviämistä.]

[Voihan lain transsukupuolisten ihmisten oikeuksista väittää olevan kristinuskonkin vastainen. Mutta joka tapauksessa transihmisten demonisointi on ihan perseestä. Minun mielestäni.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti