keskiviikko 28. lokakuuta 2020

S Presidentti Trump on toiminut hyvin johdonmukaisesti ja tehnyt politiikkaa omat ydinkannattajansa ja äänestäjänsä edellä

Vieraileva tutkija Maria Annala Ulkopoliittisesta instituutista lähestyykin asiaa Trumpin äänestäjien näkökulmasta.

– Yhden onnistuminen on aina toisen katastrofi. Eri ihmisillä on eri käsitys siitä, millaisia asioita pitäisi ajaa ja mihin suuntaan Yhdysvaltoja pitäisi viedä, Annala sanoo.

Annalan mukaan Trump on toiminut hyvin johdonmukaisesti ja tehnyt politiikkaa omat ydinkannattajansa ja äänestäjänsä edellä tavoitellen heille tärkeitä intressejä. Hän toteaa Trumpin toimineen tarkoituksella kansaa jakavasti eikä hän ole edes yrittänyt käännyttää toisinajattelijoita puolelleen.

– Se on asia, joka usein unohtuu, kun puhutaan Trumpista enemmän näiden epäonnistumisten, kohujen ja skandaalien kautta. Hän on pitänyt niiden puolia, joiden puolia lupasikin pitää, Annala toteaa.

[Näin oli lausuttu Ilta-sanomat -lehdessä 26.10.2020 julkaistussa Anttijussi Ripaojan kirjoittamassa artikkelissa Neljä vuotta silkkaa sekasortoa? – Asiantuntijat kertovat, missä asioissa Trump on presidenttinä onnistunut.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti