sunnuntai 6. syyskuuta 2020

S Väitteestä, että somalit rakensivat Senaatintorin ympärillä olevat rakennukset

Entä mitäpä meidän tulee ajatella nuoren somalinaisen historian tietämyksestä, kun hän kuvittelee, että mustaihoiset ihmiset rakensivat Senaatintorin ympärillä olevat rakennukset. Ainakin meidän tulee olla huolissamme tulevasta PISA-menestyksestämme ja kummastella, mitä ihmettä tämä nuori nainen teki peruskoulun historian tunneilla.

Meidän tulee myös saada tarkoin selville, kuka tällaisia vaarallisia ajatuksia ja absurdeja vääriä tietoja istuttaa nuorten ihmisten tajuntaan. Ovatko tällaiset ajatukset perua valtamedian identiteetti-ideologiaan sitoutuneilta toimittajilta vai jostain muualta?

[...]

Entä mitäpä meidän tulee ajatella, että nuoren somalinaisen kuvittelema Helsingissä mustien aikoinaan tekemä ilmainen rakennustyö oikeuttaa nyt mustia ihmisiä hajottamaan Suomen uskonnollisten, sivistyksellisten ja valtiollisten instituutioiden keskeisimmät rakennukset? Tämän selittämiseen ei riitä enää minun mielikuvitukseni ja oikeustajuni. Koettakaa te hyvät lukijat.

[Näin oli lausuttu Mikko Paunion blogissa 28.6.2020 julkaistussa merkinnässä Somalit vuosisatojen ajan orjakauppiaina ja -isäntinä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti