keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

S Yle tukee Breivikin tavoitteita suomalaisten veronmaksajien rahoilla näyttämällä hänestä tehdyn tv-sarjan

Breivikin teoista on tehty sarja, jota näytetään Yle Areenalta. Meikästä tämä on äärimmäisen kyseenalaista, koska Breivik on vielä elossa ja hän nimenomaan tahtoi, että hänestä tehdään myytti ja kerrotaan tarinoita. Näyttämällä sarjaa Yle tukee Breivikin tavoitteita suomalaisten veronmaksajien rahoilla.

Tietysti sarja on tehty "yhteiskunnallisen keskustelun" aikaansaamiseksi, mutta sillä ei ole yhtään mitään merkitystä. Tosiasiallisesti se joka tapauksessa on just sitä, mitä Breivik tahtoi. Hänestä tulee kulttihahmo, jonka teot ikuistetaan viihdesarjoihin ja elokuviin. Ja tämä jäbä on Pohjoismaiden historian suurin massamurhaaja.

Ylen pitäisi ymmärtää, että ihan sama, vaikka tällaiselle paskalle onkin kysyntää, niin siihen kysyntään ei pidä siltikään vastata. Koska Yle ei ole markkinatoimija, sen ei tarvitse kumarrella markkinavoimia. Yleensä se on paha asia, mutta se antaa myös mahdollisuuden ns. "moraalisuuteen", jota markkinatoimijoilla ei ole. Mutta eipä sillä näyttäisi olevan mitään väliä.

Tämänkin sarjan seurauksena Breivik saa lisää rakkauskirjeitä kaikenlaisilta sekopäämuijilta ja hänen egoaan pönkitetään entisestään. Juuri tällä tavalla Breivik ja hänen hengenheimolaisensa voivat valaa itseensä uskoa, että he tekivät jotain todella merkittävää ja tärkeää, vaikka todellisuudessa he ovat vain saastaisia rikollisia, heikompaa ainesta ja ihmisroskaa.

Yhdestäkään Pekka-Ericistä, Skhupollista, Bounanesta, Breivikistä tai vastaavasta ei tulisi tehdä mitään, mikä vähänkään voi ruokkia heidän tarpeitaan julkisuudelle, legendaarisuudelle ja myyttisyydelle. Heitä tulee yksipuolisesti halventaa ja alistaa ilman minkäänlaista mahdollisuutta suuren tarinan tai narratiivin luomiseksi. Breivikit tulee hiljetä kuoliaaksi siihen saakka, että he ovat konkreettisesti kuolleet. Ainoa, mitä nämä kaverit ansaitsevat, on mätäneminen vankisellissä ilman Pleikkareita.

PS. Myönnän katsoneeni kyseisen sarjan. Ei olisi pitänyt, koska nyt Yle saa dataa, että tällaisia sarjoja kannattaa ostaa. Hävettää ja vituttaa. Älkää tehkö samaa virhettä.


[Jiri Keronen Facebookissa 13.4.2020] 

[Ja lasten joukkomurhaaja herra Breivikistä löytyy Wikipedia-artikkeli.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti