keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

S Somalien länsimaihin integroitumattomuuden vuoksi he ovat koronavirukselle helppoja saaliita

Ruotsiin 1990-luvulla pakolaisena muuttanut Mona Walter uskoo tietävänsä syyn, miksi somalit ovat länsimaissa koronaviruksen erityisenä kohteena.

– Me somalit olemme huonoiten integroitunut väestöryhmä koko läntisessä maailmassa. Elämme rinnakkaisyhteiskunnassa Allahin ja profeetta Muhammedin alistamina noudattaen 600-luvun sharia-lakia ja kollektiivista somalikulttuuria, Walter kertoo Facebook-sivullaan julkaisemassaan kirjoituksessa.

Walter uskoo, että somaleista on tullut uskonnollisia fanaatikkoja, jotka sokeasti uskovat imaamien väitteitä, että profeetta Muhammed paransi kaikki sairaudet ”kuminalla, valkosipulilla, hunajalla, kamelinvirtsalla ja koraanin lukemisella”.

– Covid-19 osoittaa, että taikauskoinen islamilainen sharia-laki ja Somalian kollektiivinen kulttuuri ovat tappava yhdistelmä.

[Näin oli lausuttu Kansalainen-verkkolehdessä 12.4.2020 julkaistussa Petri Saarelan kirjoittamassa uutisartikkelissa Mona Walter: Somalien koronatartuntojen suuri määrä länsimaissa johtuu heikosta integraatiosta.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti