torstai 9. huhtikuuta 2020

S Uusnatsi ihmettelee "poliisivaltiomeininkiä"

Palataan takaisin vuoteen 2018. Pohjoisen vastarintaliikkeen Suomen johtaja, uusnatsi Antti Niemi jatkaa YouTube-videolla valitustaan siitä, että poliisi vei itsenäisyyspäivänä uusnatsien hakaristit pois.

– Joo kyllähän tää semmotteelta mielivaltaselta päätökseltä tuntu. Että jos me kysytään, että mihinkä tää päätös perustuu, niin se on vaan, että johto on näin määränny, niin tässähän aletaan elää ihan poliisivaltiossa, Niemi sanoo Youtube-videolla.

Eikö uusnatsin tavoitteena ole juuri poliisivaltio? Ristiriitaisuuksista huolimatta Niemi vakuuttaa olevansa ihan oikea natsi.

– Mehän ollaan avoimen kansallissosialisteja oltu aina, että eihän se niinku oo mitenkään epäselvyys varmastikaan kenellekään, hän sanoo videolla. 

[Näin oli lausuttu Kirkko ja kaupunki -lehdessä 18.12.2018 julkaistussa artikkelissa ”Kärsivä Kristus vaihtui solmuruoskaa heiluttavaksi sankari-Jeesukseksi” – näin körttiläisistä tuli fasisteja 1930-luvulla.]

[Niinhän se tosiaan on, että jos uusnatsit saisivat vallan, niin hie kieltäisivät kaikkien muiden paitsi omien tunnustensa näkymisen julkisilla paikoilla. Puhumattakaan kaikesta muusta, mitä he tekisivät. Kuten poliisivaltion aikaansaaminen.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti