maanantai 31. heinäkuuta 2017

S Tapio Puolimatka Paholaisen asialla?

Tapio Puolimatkan tulee ymmärtää että nämä hänen ennustuksensa ovat hänen asiantuntemuksensa ja rationaalisuutensa testejä. Induktiivisen päättelyn avulla voimme havaita trendejä hänen näkemyksissään siitä mitkä paradigmat ovat nousemassa ja mitkä yhteiskunnalliset trendit kulkevat mihinkin suuntaan.

Mielestäni hänen tulisikin kantaa vastuunsa jokaisesta epäonnistuneesta ennustuksestaan. Kun tekee vakavia syytöksiä, ne ovat pilkkaa jos seuraukset eivät vastaa pelotteluja. Asiatonta käytöstä ilman kompetenssia ei pitäisi voida jatkaa sellaisenaan mediassa riekkumalla akateemis-älyllisessä mielessä. (Toki sitä voi joksikin koomikko-hovinarriksi ryhtyä. Ne saa tehdä mitä tahansa.)

Puolimatkan pitäisikin pyytää anteeksi kunnolla. (Ei mitään Pianka -farssia jossa "no anteex" -piilotteluviesti netin uumeniin tulee kun lakimies soittaa oikeusjuttu edellä asiasta. Että korjaa tai. Sitten tulee se noanteex, mutta minimillä minkä ihminen voi.) Jokainen hänen esittämänsä syytös on ollut loukkaava ja vakava. Siksi niiden evidenssin pitää olla tavanomaista voimakkaampaa. Tai epäonnistumistapauksessa pahoillaanolon ja vastuunkannon kovempaa. Se olisi reilua.

Ymmärrän että konsepti on hyvin vieras ja vaikea Puolimatkalle ja kaikille hänen ideologisille tovereilleen.

[Tuomo "Squirrel" Hämäläinen 16.6.2017 Paholaisen asiaa ajamattoman Paholaisen asianajaja -blogin merkinnän Professori Puolimatka ja Aborttien alamäki, jossa todetaan, että tehtävien aborttien määrä on vähentynyt samalla kun yhteiskunta on maallistunut, lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti