sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

{S} Miksi korjata sukupuolta, jos ei halua korjata sukupuolta?

Aika lailla ihmettelen kyllä näitä transihmisiä, jotka valittavat sukupuolenvaihdokseen kuuluvasta sterilisaatiosta. Sen kun pitäisi olla jo lähtökohtaisesti jokaiselle ymmärrettävä seuraus, koska miehen värkeillä ei voi synnyttää eikä naisen värkeillä siittää.

Vielä enemmän ihmetyttävät nämä sukupuoltaan vaihtavat, jotka siis vaativat, että heidän pitäisi saada pitää biologisen sukupuolensa genitaalit. Voiko mies aidosti kokea olevansa nainen, jos hänen jalkovälissään roikkuvat lerssi ja munat? Naisesta mieheksi -operaatio on paremmin ymmärrettävissä: tässä blogissa aiemmin kuvattu kohdunpoisto lisukkeineen oli sen verran tylyä luettavaa, että en paheksu blogistin päätöstä olla leikkauttamatta miehisiä feikkigenitaaleja, joilla ei voi edes kusta seisaaltaan.

Blogistihan onkin pariinkin kertaan todennut olevansa biologisesti silvottu nainen. Eipä käy kateeksi tällainen ihmiskohtalo. Nämä edellämainitut tyypit sen sijaan panevat kyllä pohtimaan, kuinkahan aitoa heidän transseksuaalisuutensa sittenkään on?

[nimimerkki "Qroquius Kad" 11.6.2017 Musta orkidea -blogin merkinnän Toistan itseäni. Päivänselvä on päivänselvää. lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti