maanantai 27. maaliskuuta 2017

Sodan julistaminen suomalaisille {S}

Myöskään Helsingin kaupunki ei tee asialle mitään. Vihreitä edustava apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri ilmeisesti katsoo mielenosoituksen palvelevan puolueensa tarkoitusperiä. Mielenosoitus lietsoo konflikteja, joita Vihreä liitto tarvitsee vaaliaseeksi todistaakseen, kuinka tärkeää ”suvaitsevuus” ja ”rasismin vastustaminen” nyt ovat.

Myöskään kokoomuslaisen sisäministeri Paula Risikon hyväksyvä asennoituminen mielenosoitukseen ei ole yllätys, vaan se vastaa turvapaikkabisneksestä hyötyjien tavoitteita. Näin voidaan kauhistella, mitä olisikaan tapahtunut, mikäli kansalaisten varoja ei olisi kulutettu vastaanottokeskuksiin! Mielenosoituksesta voivat hyötyä myös maahanmuuttokriittiset puolueet, sillä ohikulkijat sivuuttavat paikan nokka nurin päin ja nyrkki taskussa matkallaan äänestyskoppiin.

Tilanne siis pysyy yllä rakenteellisista syistä: se on suomalaisten poliitikkojen opportunististen etujen mukainen. Toisaalta ongelmien aiheuttaja jatkuva muukalaisinvaasio ja sodan julistaminen suomalaisuudelle on suomalaisten ihmisten etujen vastainen ja kuvastaa siirtolaisten vihamielisyyttä ja periksi antamattomuutta.

[filosofi Jukka Hankamäki 4.3.201 blogissaan julkaisemassaan merkinnässä Aseman mamumielenosoitus ja pöllöpolitrukkien ökyröyhtäys]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti