perjantai 17. maaliskuuta 2017

Käsittelee kilpailevien puolueiden yritystä painostaa Perussuomalaisia ja vaikuttaa ulkopuolelta puheenjohtajavalintaan {L}

Kuluvan Herran vuoden 2017 kesäkuussa valitaan Perussuomalaisille uusi puheenjohtaja. Timo Soini kun on ilmoittanut jättävänsä 20 vuoden jälkeen pestin, ja nyt oli sitä paitsi puolueessa muutenkin aika sääntömääräiselle puheenjohtajan vaalille. Filosofi Jukka Hankamäki käsittelee blogissaan kilpailevien puolueiden yritystä painostaa Perussuomalaisia ja vaikuttaa ulkopuolelta puheenjohtajavalintaan. Monet hyvät ja hienot ihmiset näissä puolueissa eivät nimittäin haluaisi nähdä Jussi Halla-ahoa uutena puheenjohtajana. Hankamäki nimittää Halla-ahoa maltilliseksi. Oi, siis, katso, blogimerkintä:

Hallitukselle orpo olo ilman Perussuomalaisia

PS Itse ilmoitan nyt näin omakätisesti, etten halua olla tulevaisuudessa missään tekemisissä sellaisten puolueitten kanssa, jotka sanoutuvat vittumaisuuttaan irti yhteistyöstä sellaisten ihmisten kanssa, jotka kannattavat demokratiaa ja oikeusvaltiota ja vastustavat rasismia ja poliittista väkivaltaa ja ovat muutenkin ihmisiksi. Mutta silti tämä ei koske tällaisissa puolueissa mukana olevia kavereitani. He ovat eri asia. Joskus yksilöt ovat parempia kuin puolueensa tai puoluetoverinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti