maanantai 20. maaliskuuta 2017

Muslimiveljeskunta ajaa mm. suurmoskeijaa Helsinkiin {S}

Helsingin Kalasatamaan halutaan rakentaa suurmoskeija. Itse uskon että suurmoskeija on muslimiveljeskunnan ajama projekti.

Vedenpitäviä todisteita on vaikea esittää, sillä muslimiveljeskunta ei jaa jäsenkortteja. Muslimiveljeskunta on maailmanlaajuinen, poliittista islamia ajava verkosto. Heillä on kaikkialla sunni-maailmassa omia moskeijoita ja järjestöjä, sekä vankka tukijajoukko Euroopan muslimeiden parissa, Suomessakin. Heidän ajama poliittinen islam sortaa naisten oikeuksia, demokratiaa, ihmisten tasa-arvoa ja yksilönvapautta, eikä ideologialle tule antaa jalansijaa Euroopassa. Muslimiveljeskunnan poliittisen islamin agendaa johtavat Turkin Erdogan, Qatarin ja Bahrainin valtiot sekä Egyptin muslimiveljeskunta. He kilpailevat monessa asiassa Saudi-Arabian johtaman (ja rahoittaman) poliittisen islamin agendan kanssa. Kumpikin ovat kuitenkin yhtä pahoja länsimaisesta vinkkelistä katsottuna.

[uussuomalainen geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija Alan Salehzadeh 11.3.2017 bloginsa merkinnässä Suurmoskeijasta jalansijaa poliittiselle islamille]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti