sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Koko eliniän kattava elatusautomaatti laittomille maahanmuuttajille {S}

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen turvapaikanhakijan oli aikaisemmin Suomessa mahdollista saada tilapäinen oleskelulupa, mikäli käännyttäminen pakkotoimin osoittautui mahdottomaksi. Tällaisen oleskeluluvan tarkoituksena oli estää oikeudettoman välitilan muodostuminen henkilöille, joita ei voitu poistaa maasta.
Ja tämä tilapäinen oleskelulupa muuttui luonnollisesti käytännössä pysyväksi oleskeluluvaksi mikä myös tarkoitti koko eliniän kattavaa elatusautomaattia. Minkä nämä tiedostavat sankarimme oikein hyvin tietävät. Mikäli muut Euroopan valtiot eivät olisi pistäneet invaasio 2015:n aikana rajavalvontaansa tiukemmalle, niin tänne olisi tullut 35.000:n jätkän sijasta huomattavasti suurempi joukko saman elatusautomaatin alle kuuluvia tulijoita, mutta sillähän ei näille tiedostaville puolueille ole merkitystä. Kun yhdistetään laskutaidottomuus ja puoluetasolla tapahtuva hahmotushäiriö saadaan aikaan tällaisia puolueita joille rahalla ei ole mitään merkitystä kun kyseessä on etnisesti edistyksellisten ihmisten Suomeen haaliminen ja ennen kaikkea täällä pitäminen. Jos näiltä ihmisiltä kysytään, mikä on piikin raja, se saa aikaan aivoissa tapahtuvan ketjusilmukan ja tiedostavan painetilan joka säännöllisesti loppuu sanaan ”rasisti”.

Hotellin respassa muistutetaan että nämäkin mielenosoitusta pitävät jätkät tulivat Suomeen Ruotsista jossa on sodittu viimeksi vuonna 1809 (ja sekin pääosin Suomen maaperällä) joten vähäisenkin järjenkäytön mukaan tyypit voisi yksinkertaisesti lyödä koppiautoon, ajaa Tornioon ja potkaista takaisin Haaparantaan. Se toimisi myös signaalina muille, mahdollisesti myöhemmin tuleville. Näitten tiedostavien puolueitten signaali eli myönnetty ”tilapäinen” oleskelulupa toimisi taas entistäkin enemmän sisäänheittotuotteena. Tule, veikkonen Suomeen. Vaikka et saisi jäädä, niin saat silti jäädä. Ja täydellä elatuksella. Lopun iäksesi.

[Näin oli lausuttu Yrjöperskeles-blogissa 9.3.2017 julkaistussa merkinnässä Kaljupäisiä uutishavaintoja osa LXXXIII, jossa käsitellään monen turvapaikanhakijan sietämätöntä ja ihmisoikeuksia loukkaavaa tilannetta Suomessa.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti