tiistai 16. elokuuta 2016

Takaisin maksamisesta koko valloittajaporukalle {S}

Miksi sitten terroriteot pitäisi maksaa kuin potut pottuina koko valloittajaporukalle? Siksi, että terrori-iskuista hyötyjät ovat heidän hengenheimolaisiaan. Aina, kun muslimiterroristi iskee jossakin Euroopan kolkassa, heidän kaverinsa kävelevät omahyväinen ilme naamallaan meidän kaduillamme, kirkkain silmin ja sädekehä päänsä päällä loistaen sekä ajatuskuplassaan seuraava lause: ”Hä hä hää, ettepä uskalla karkottaa meitä, koska muuten joku veljistämme kostaa ja pakottaa teidät maksamaan verellään!”

Niinpä länsimaalaiset nynnypoliitikot Angela Merkelistä Petteri Orpoon ovat pitäneet ovia avoimina tälle pyhää sotaa käyvälle terroristijengille (mistä viimeksi mainittu palkittiin sotilasansiomitalilla). Heidän kaltaisensa poliitikot ovat ilman mitään epäilystä syyllisiä aina, kun veri valuu länsimaissa terroritekojen vuoksi.

Nämä tyhmyripoliitikot ovat tuottaneet tilanteen, jossa kotimaidemme omat kansalaiset joutuvat itkemään ja suremaan ihmishenkien menetyksiä, terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin tuhoamista ja elintason kertakaikkista rappeutumista omissa maissamme. Ex-sisäministeri Orvon sotilasansiomitali pitäisi lunastaa Matti Nykäsen mäkihyppymitalien tavoin kansalaiskeräyksellä valtiolle ja upottaa ilman juhlallisuuksia Suomenlahteen.

[Näin oli lausunut homoseksuaalinen filosofi Jukka Hankamäki 26.7.2016 bloginsa merkinnässä Terrorisirkus on hyökkäys länsimaalaisten kansanryhmää vastaan.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti