torstai 3. joulukuuta 2015

Miksi nimitän täällä filosofia homoseksuaaliksi

Jotkut tämän blogini lukijat ovat voineet ihmetellä, miksi nimitän linkityksissäni jatkuvasti filosofi Jukka Sakari Hankamäkeä homoseksuaaliksi. Noh, syy on siinä, että mies on todellakin homoseksuaali, ja toinen syy on sitten se, että koska Suomen valtionuskonnon monikulturismin mukaan homoseksuaaleilla on uhripääomaa, niin siksi uskonnon kannattajien on vaikeampi arvostella tähän suuntaan kallellaan olevaa ihmistä. Ja filosofi kun on melko usein eri mieltä monikulturistien kanssa asioista, joten siksi minun on hauska nimittää häntä linkityksissäni totuudenmukaisesti homoseksuaaliksi.

Vaikka toki muslimeilla on vielä enemmän uhripääomaa kuin homoseksuaaleilla, varsinkin jos ovat miehiä.

Filosofi Hankamäki tietää, että jokaikisessä islamilaisessa maassa homoseksuaalien asema on huonompi kuin yhdessäkään länsimaassa ehkä yksin Vatikaania lukuun ottamatta, eikä Vatikaanissakaan koskaan tapeta ihmisiä näiden seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.

Buddhalaisilla on muuten samantapaiset syyt suhtautua islamiin nuivasti kuin Hankamäellä, vaikkakaan ne eivät liity homoseksuaalisuuteen. Tissit.

Vuosia sitten olin veljeni kanssa käymässä Varustekassa, joka on armeijatyyppisiä ja retkeilyasusteita ja -varusteita myyvä liike, josta ostan nykyään merkittävän osan vaatteistani. Veljeni kertoi myöhemmin minulle, että hän oli nähnyt filosofi Hankamäen liikkeessä. Hieno mies, siis Hankamäkikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti