keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuonna 2014 islam-ongelmasta

Islam käy käytännössä sotaa meitä juutalais-kristillisen kulttuuriperimän omaavia länsimaita vastaan. Se tarkoittaa sitä, että halusimme tai emme, niin mekin olemme sodassa islamia vastaan.

Ja kun me olemme sodassa niin mitä meidän kannattaa tehdä? Antaa vastapuolen sotilaiden ottaa rauhanomaisesti, muuttoliikkeen verukkeella haltuunsa meidän maitamme, kansaamme, kaupunkejamme, työpaikkojamme, poliittista järjestelmäämme, järjestökenttäämme? Ottaa lisää meitä vastaan sotivan tahon puolella olevia oman alueemme ytimeen?

Vai olisiko viisaampaa siirtää sota vastapuolen maaperälle? Luoda järjestelmiä, jotka mahdollistavat vastapuolen laillisen tutkimisen, eristämisen, karkottamisen ja/tai poissa pitämisen? Kannattaako vaarantaa oman yhteiskunnan vakautta vai koittaa siirtää epävakauttavat tekijät satojen tai tuhansien kilometrien päähän? Kannattaako antaa meitä vihollisenaan pitävien yhdistyä meitä vastaan vai koittaa ruokkia niiden keskinäisiä kamppailuja?

Pitkällä ja keskipitkällä tähtäimellä se voi olla länsimaille iso etu että sekopäisimmät lähtevät jonnekin tapattamaan itseään ja toisia yhtä sekopäisiä. Samoin se, että terrorismin ja länsivihamielisyyden varjolla saadaan pidettyä ne lähteneet poissa.

Kansalaisuuden pois ottaminen on vaikeaa. Mutta jos ulkomaille lähteneeltä otetaan pois passi ja henkkarit ja jos "hävinneet" musupassit kirjataan epäilyttäviksi ja epäkuranteiksi dokumenteiksi, joiden haltija tulee ottaa välittömästi talteen koska hän liikkuu taatusti väärällä henkilöllisyydellä niin tilanne on de facto vähän kuin olisi otettu henkilöllisyys pois. Hyypiä ei pääse tänne takaisin, koska ei voi todistaa olevansa oikeutettu tulemaan tänne. Tai ainakin paluu vaikeutuu ja vaikeutuu ja viranomaisten huomio kohdistuu voimakkaammin häneen ja hänen lähipiireihinsä.

Tilannetta pitäisi ehdottomasti tehostaa sillä että niin Suomessa kuin kaikissa muissakin länsimaissa lopetettaisiin täydellisesti kaikkien sellaisten kansalaisjärjestöjen verovaroin tapahtuva tukeminen, joiden keskeinen ydin on etninen, islamiin liittyvä tai etnis-kulttuurillinen.

[anonyymi kommentoija lausui näin 19.9.2014 nimimerkki "Ruukinmatruunan" Takkirauta-blogin merkinnän Arabialainen johtamistaito ja ISIS lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti