tiistai 22. joulukuuta 2015

Donald Trump muslimien maahantulon kieltoehdotuksesta

lausunto.(New York, NY) December 7th, 2015, -- Donald J. Trump vaatii totaalista ja täydellistä muslimien maahantulon estoa, kunnes maamme edustajat selvittävät, mitä on meneillään. Pew Researchin ja muiden [samanlaisten] mukaan laajoilla osilla muslimiväestöä on vihaa amerikkalaisia kohtaan. Tuoreimpana Center for Security Policyn kyselyn tulosten mukaan "25% [kyselyyn] vastanneista oli samaa mieltä siitä, että väkivalta amerikkalaisia kohtaan [täällä] Yhdysvalloissa on oikeutettua kansainvälisen jihadin osa-alueena" ja 51% vastanneista "oli sitä mieltä, että amerikkalaisilla muslimeilla tulisi olla oikeus tulla hallituksi sharia-lain alaisuudessa." Sharia oikeuttaa sellaiset hirmuteot kuin kääntymään suostumattomien vääräuskoisten murhat, mestaukset ja muut käsittämättömät teot, jotka muodostavat suuren haitan amerikkalaisille, erityisesti naisille.

Mr. Trump toteaa, "Katsomattakin lukuisia kyselyjen tuloksia on kaikille selvää, että viha on yli ymmärryksen. Meidän täytyy selvittää, mistä viha tulee ja miksi. Kunnes voimme määrittää ja ymmärtää tämän ongelman ja sen muodostaman vaarallisen uhan, maamme ei voi olla uhreina pelkkään jihadiin uskovien ihmisten, joilla ei ole järkeä tai kunnioitusta ihmiselämää kohtaan, kauheille hyökkäyksille. Jos voitan presidentinvaalit, teemme Amerikasta jälleen suuren."

[nimimerkki 'Mila A' 8.12.2015 ilkeän ja pahanlaatuisen Hommaforum-keskustelupalstan ketjussa 2015-12-08 Trump vaatii maahantulokieltoa muslimeille lainaa Trumpin vaalisivustolla julkaistua suomeksi kääntämäänsä kannanottoa. Jos joku ei tiedä, kuka mies on, niin Donald Trump -niminen suurrikas on paraikaa kamppailemassa, jotta pääsisi Yhdysvaltain Republikaanisen puolueen presidenttiehdokkaaksi vuoden 2016 presidentinvaaleissa.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti