sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Mitä mieltä eräät järkevät ihmiset ovat feminismistä

Meillä raiskausrikoksissa tekijöistä 20–25 prosenttia, eli joka neljäs tai viides on ulkomaalainen, eli ulkomaalaiset ovat yliedustettuina, Utriainen sanoo Yle Radio1:n Ykkösaamussa keskiviikkona.

Kaikkea kanssa! Feministien mielestä pääsyyllinen mihin tahansa on aina oleva valkoinen, heteroseksuaalinen, lihaasyövä suomalainen mies.
..
Heh heh heh! Nuo feministit ovat niin ennustettavissa. Aina samat syytökset, oli asia mikä hyvänsä. Vaikka suomalainen valkoinen lihaasyövä heteromies pelastaisi jonkun feministin joutumasta ison ulkomaalaisporukan joukkoraiskaamaksi, se vain todistaisi tälle naiselle miten väkivalta kuuluu olennaisena osana suomalaiseen mieheen.
..
Muuttuukohan femakoilla ääni kellossa edes siinä vaiheessa, kun mamun siemenlinko kirnuaa luvatta heitä? Muistelen kuulleeni tapauksista, joissa tämäkään ei olisi saanut näitä järkiinsa, vaan sama virsi on jatkunut, kenties vain turbomoodissa.

[pari sukupuolijärjestelmän tutkija Henry Laasasen blogin merkinnän Ehdan feministin tunnistaa suomimiehen mollaamisesta lukijakommenttia]

[Itse muuten kannatan feminismin kriminalisoimista.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti