maanantai 14. joulukuuta 2015

Suomalainen buddhalainen nainen antaa huutia suomalaisille feministinaisille {S}

Koska sekä islam että kehitysmaalaiset miehet edustavat toiseutta, heille ikäänkuin pätevät eri pelisäännöt kuin suomalaisille, ja heille kaikki sellainen, mikä suomalaisille on kiellettyä, on sallittua. Feministit ovat ottaneet kiihkeän ihannoivan ja puolustelevan kannan islamiin - mikä on todella outoa: tähän mennessä jokaiselle pitäisi olla selvää, mikä on tuon uskonnon arkipäivä, todellisuus, ideologia ja suhtautuminen naisiin, islamissa nainen on miehen ehdoton orja ja omaisuutta - ja feministit pyrkivät vaikenemaan muslimimiesten tekemät seksuaalirikokset maan alle.

...

Jos feministit olisivat loogisia, he olisivat nuivista nuivimpia. He demonisoisivat islamin kaikella sillä teräväkielisyydellä, mihin vain nainen kykenee ja lähtisivät yksin rinnoin taisteluun oikeuksiensa ja tasa-arvonsa puolesta ja vihaisivat maahantunkeutujamiehiä sillä samalla vihan leimulla millä he vihaavat suomalaismiehiä. Mutta kun he eivät ole. He heittävät mielellään kaikki oikeutensa ja vapautensa ja itsemääräämisoikeutensa roskikseen fanittaessaan toiseutta sillä kiihkeydellä, mihin vain hormonimyrskyssä oleva nainen kykenee.

...

feministeille kiltti ja kunnollinen suomimies on aina se kaikkein pahin demoni, kun taas rikolliset, väkivaltaiset ja antisosiaalisesti käyttäytyvät matumiehet ovat ihqutuksen kohde. Suomessa raiskausrikoksissa tekijöistä 20–25 prosenttia, eli joka neljäs tai viides on ulkomaalainen, eli ulkomaalaiset ovat yliedustettuina, ja ns. puskaraiskaukset ovat yksinomaan kehitysmaalaisten tekemiä. Mutta feministien mielestä pääsyyllinen mihin tahansa on aina oleva valkoinen, heteroseksuaalinen, lihaasyövä suomalainen mies.

[nimimerkki "Ruukinmatruuna", suomalainen buddhalainen kahden pojan äiti bloginsa merkinnässä Feminismi, maanpetoksellinen ideologia?]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti