perjantai 25. helmikuuta 2022

S Halla-aho: Venäjän toimet Ukrainassa tai muilla sen lähialueilla eivät johdu siitä, että Venäjä kokisi olevansa uhattu

On tavattoman naiivia vastustaa Nato-jäsenyyttä sillä perusteella, että ’eihän meitä mikään uhkaa’ tai että Nato-jäsenyyden myötä Venäjä kokisi Suomen uhaksi turvallisuudelleen. Eivät Venäjän toimet Ukrainassa tai muilla lähialueillaan johdu siitä, että Venäjä kokisi olevansa uhattu, vaan ne liittyvät Venäjän hegemoniapyrkimyksiin, joiden juuret ja motiivit ovat syvällä historiassa ja psykologiassa.

[nykyinen Perussuomalaisten rivikansanedustaja ja entinen puolueensa puheenjohtaja Jussi Halla-aho Helsingin sanomat -lehdessä 9.2.2022 julkaistun Jarmo Huhtasen kirjoittaman uutisartikkelin Perussuomalaiset kirjoittaa ulko- ja turvallisuuspoliittisen ohjelmansa uusiksi: Nato-kanta ”yksi kriittinen kohta” mukaan]

2 kommenttia:

  1. Ne, jotka nyt vastustavat NATO-jäsenyyttä kaikissa mahdollisissa tapauksissa alkavat huutaa NATOa apuun heti, kun Venäjä saa Ukrainan sodan valmiiksi ja siirtää joukkonsa Suomen rajalle.

    Silloinkin heidän asenteensa on, että NATOn pitää tulla ajamaan ryssä pois ja sen jälkeen painua heti helvettiin, kunnes sitä tarvittaisiin taas.

    Itse he eivät ymmärrä ajattelussaan mitään puutteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo.

      Jäsenmaat saavat itse päättää, kuinka paljon päästävät jäsenmaiden joukkoja alueelleen. Mutta silti jäsenyys velvoittaa puolustamaan myös muita puolustusliiton jäseniä.

      Poista