keskiviikko 6. tammikuuta 2021

S Toimittajat näyttävät Trumpin suhteen ryhtyneen poliitikoiksi

Suomalaiset toimittajat taantuivat hysteeriseen itkupotkuraivariin, kun Trumpista tuli presidentti – ja raivokohtaus on kestänyt tähän päivään saakka.

Toimittajat näyttävät silmittömässä Donald Trump -vihassaan hylänneen kaikki perinteisen journalismin säännöt ja ryhtyneen poliitikoiksi: kaikki mitä Trump tekee, on lähtökohtaisesti väärin.

Trumpista on maalattu kuva mielisairaana ihmishirviönä, joka on lähtökohtaisesti vaarallinen ja paha – tai tasapainottomana, lapsellisena pellenä, jolle kuuluu pilkallisesti naureskella.

Asenne on samalla tavalla ylimielinen kuin Hillary Clintonilla, joka kutsui Trumpin kannattajia sanalla “deplorables”, surkimukset.

[Sanna Ukkola 5.11.2020 Iltalehden sivuilla julkaistussa kolumnissaan Toimittajat maalasivat Trumpista kuvan mielisairaana ihmishirviönä ja hulluna – noloa]

[Hillary Clintonilta oli mielestäni virhe silloin aikoinaan kutsua Trumpin kannattajia sanalla "deplorables". Se sai varmaankin useat Demokraattisen puolueen kannattajista olemaan äänestämättä häntä, ja jotkut se varmaan sai äänestämään Donald Trumpia.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti