perjantai 1. tammikuuta 2021

S Pedofilian perseys ja Söpöläiset-elokuva

On ilman muuta sairasta, että pedofiilejä yritetään joillain tahoilla ympätä yhdeksi ihan harmittomaksi seksuaaliseksi poikkeavuudeksi muiden joukossa. Monin verroin pahempaa on, että todellinen lapsikauppa, lapsityövoima ja lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ovat valtavia globaaleja ongelmia. Niistä pitäisi pitää älämölöä aamusta iltaan. Lasten hyväksikäyttäjiä pitääkin jahdata ja tuomita ankarasti.

Näiden asioiden ajamiseen tämän elokuvan vihaaminen ja sensurointi ei kyllä ole kovin reilu temppu. Pidän sitä suorastaan resurssien haaskaamisena, jos tarkoitus on puuttua em. vääryyksiin. Söpöläiset on ennen muuta ranskalaisten maahanmuuttajien elämää ja kulttuurien konfliktia kuvaava elokuva. USA:ssa ei selvästikään ymmärretä eurooppalaista yhteiskuntaa, elokuvaa saati maahanmuuttoa. USA:sta leviävä tunkkainen ja takapajuinen uuskonservatiivinen ilmapiiri on tekopyhä ja sairas, mutta sitä on myös vihervasemmistolainen joukkopsykoosi ja yhteiskuntia hajottava mädätys.

Kuudentoista vuoden ikärajakin on turhan korkea. Nuorten saatavilla on mittaamattomasti typerää, typerryttävää, vahingollista, väkivaltaista ja ahdistavampaa aineistoa kuin tämä elokuva, jota minusta voi pitää nuorisoelokuvana. Lapsia pitäisi ylipäätään suojella väkivaltaisilta, pornografisilta sisällöiltä ja monenlaiselta muultakin aivopesulta. Tämä elokuva ei mitään sensuuria kaipaa. 

[muusikko Petri Kaivanto blogissaan 14.9-2020 julkaistussa merkinnässä Lastensuojeluasioita, jossa hän käsittelee mm. ranskalaista elokuvaa Söpöläiset, jota on syytetty lasten seksualisoimisesta]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti