maanantai 3. elokuuta 2020

S Pääministeri Marin ryhtyi konservatiiviksi konservatiivien paikalle

Pääministeri Sanna Marinin (sd) ja Markus Räikkösen häihin osallistunut kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd) kuvailee Helsingin Kesärannan lauantaisia juhlatunnelmia koskettaviksi. Kansanedustajan mukaan häitä oli odotettu kauan, ja vieraat viihtyivät tilaisuudessa hyvin.

– Oli suuri kunnia kuulua kutsuttujen joukkoon. Häät olivat aivan ihanat, intiimit ja koskettavat. Sää oli kaunis, samoin puheet ja itse hääpari, Kymäläinen kertoo Ilta-Sanomille.

Häihin osallistui Kymäläisen mukaan nelisenkymmentä henkeä. Osallistujiin kuului myös tuoreen avioparin kaksivuotias Emma-tytär.

Juhlat vietettiin valtaosin ja vihkimistä myöten ulkotiloissa. Vaikka poliitikkoja oli Ilta-Sanomien selvitysten perusteella runsaasti paikalla, jätettiin politiikka puheenaiheena juhlapäivän ajaksi lomalle. 

[Näin oli lausuttu Ilta-sanomat -lehdessä 2.8.2020 julkaistussa Olli Söderkultalahden kirjoittamassa uutisartikkelissa Tällaiset olivat Sanna Marinin ja Markus Räikkösen häät.]

[Näin siis teki pääministerimme Sanna Marin, ja jotkut vielä komppaavat häntä asiassa. Seuraavaksi nämä varmaan ryhtyvät Marinin kanssa kieltämään homosuhteita.]

[PS. Voit niin halutessasi käydä lukemassa nk. pääblogistani merkintäni Mikä on konservatismi.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti