lauantai 29. elokuuta 2020

S Mitä näille naisille ja lapsille pitäisi sitten tehdä?

No mitäpä esimerkiksi Norja teki toisen maailmansodan jälkeen kun saksalainen miehittäjä lähti maasta? Ne naiset, jotka olivat vehdanneet saksalaisten sotilaiden eli miehittäjän kanssa, nämä naiset karkoitettiin saksalaisten sotilaiden perässä Saksaan ja heiltä poistettiin Norjan kansalaisuus. Tällaisia naisia oli satoja. Ensimmäiset pääsivät käymään Norjassa karkoituksen jälkeen vasta 90-luvulla. Naisten mukana Saksaan lähetettiin lapset, joita naiset olivat tehneet saksalaisten sotilaiden kanssa.

[...]

Jos nämä naiset nyt kuitenkin on pakko saada Eurooppaan niin ainakin joitakin varotoimia on tehtävä. Naisilta on riisuttava muslimisäkit väkisin eivätkä he saa enää Euroopassa kulkea sotilasasuissaan. Sen lisäksi heiltä on kiellettävä islamin harjoittaminen, siitä puhuminen ja ”sanan” levittäminen.

Kuvitellaan toisenlainen tilanne. Jos Euroopasta lähtisi ihmisiä johonkin kuvitteelliseen natsivaltioon tekemään suurinpiirtein samaa kuin muslimijihadistit ovat tehneet isiksessä niin tuskinpa Eurooppa olisi niin innokkaasti vaatimassa natsivaltion kukistumisen jälkeen natseja takaisin kotiin. 

[Näin oli lausuttu Pt-median sivuilla 16.2.2020 julkaistussa uutisartikkelissa Aktivistit kokevat sympatiaa isis-naisten puolesta, ei heidän uhriensa puolesta.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti