tiistai 18. heinäkuuta 2017

S Nollatoleransssia ei vaadita siellä, missä sitä ehdottomasti tarvittaisiin

Islam on islamistisen terrorin alkuehto, niin kuin alkoholi on rattijuopumuksen edellytys. Ilman islamia ei olisi islamistista terroria lainkaan, niin kuin ilman päihteitä ei olisi rattijuoppojakaan. Vain todellinen pölvästi voi väittää, että islamin ja terrorismin yhtäaikaisella leviämisellä ei ole muka mitään tekemistä keskenään.

Rattijuopumukseen ei sovelleta nollatoleranssia, ja venettäkin saa ohjata melko humalassa. Silti poliitikot vaativat nollatoleranssia vihapuheeksi moittimalleen järkipuheelle, vaikka kukaan ei ole islamin pysäyttämispyrkimysten vuoksi hengenvaarassa.

Nollatoleranssia vaaditaan siellä, missä sitä ei tarvita ja jossa se vahingoittaa sananvapautta, patoaa poliittisia mielipiteitä ja kaventaa kansanvaltaa. Mutta nollatoleranssia ei vaadita siellä, missä se voisi pelastaa ihmisiä sairaan käytöksen aiheuttamalta kuolemalta ja kärsimykseltä. Poliitikot ja poliisit voisivat käyttää resurssejaan ja päivystysvalmiuttaan nollatoleranssin luomiseksi muslimiterrorismille tai esimerkiksi rattijuoppoudelle. 

[filosofi Jukka Hankamäki blogissaan 6.6.2017 julkaisemassaan tuhmassa merkinnässä Nollatoleranssi terrori-iskuille]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti