sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Natsien turpaan lyöminen {S}

Bloggauksen viimeisestä lauseesta tavallaan kiertyy paluu sen alkuun: eihän niiden aitojen ja alkuperäisten natsienkaan ajatusmaailman levittämistä pysäytetty sanomalla heille, ettei teillä ole oikeasti mitään järkevää sanottavaa.

Osittain tämä johtuu toki siitä, että heillä oli jotain järkevää sanottavaa, jonka alle se kaikki järjetön voitiin haudata. Siitä huolimatta tuolloinkin oli Rote Frontkämpferbund, jonka mielestä natseja piti vetää turpaan ja kaiken maailman Swingpjatteja, joiden mielestä natsien pentuja sopi vetää turpaan.

Niinpä natseilla oli lopuksi suurempi turpaanlyömisorganisaatio, joskaan se ei heitä valtaan nostanut; valtaannousun jälkeen kaikkien muiden vastaavat vain hajotettiin ja valtiolliset asevoimat pidettiin tyytyväisinä tekemällä pienestä palkka-Reichswehristä asevelvollinen Wehrmacht, joka sai kylkiäisekseen natsien turpaanlyöntiorganisaation pikkuhaarasta eliittisotavoimaksi kehittyneen Waffen-SS:n. Lopputulos oli toinen maailmansota.

Joten jos NSDAP:n ajatusmaailman leviämisen olisi voinut pysäyttää osoittamalla ettei heillä ole lopultakaan järkevää sanottavaa ja sanomalla se heille järkevästi, miksi heitä kuitenkin oli pakko vetää turpaan niin että lopulta koko Keski-Eurooppa oli raunioina? Ja jos näin oli suotavaa tehdä, koska natsit olivat kaikkien tuntemilla tavoilla pahoja, miksi USA:n johtama Länsi ei saisi vetää islamia samalla tavalla, samoin perustein turpaan?[...]

[nimimerkki "Qroquius Kad" 20.2.2017 pekan porstua -blogin merkinnän Vihervasen koukku ja äärioikea suora lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti