maanantai 27. helmikuuta 2017

Miksi en tänään ole julkaissut linkitysmerkintöjä {M}

Syy siihen, että en tänään ollut julkaissut täällä linkitysmerkintöjä, liittyy siihen, että kaapelimodeemiyhteyteni oli mennyt särki. Ja se teki sen jo sunnuntaina. Yhteys oli jo aikaisemmin hieman temppuillut, mutta nyt se lopetti kokonaan.

Soitin aamupäivällä DNA:n asiakaspalveluun asiasta. Asiakaspalvelija vastasi heti eikä myöhemmin. Siinä jonkin aikaa selviteltiin asioita. Katsoin pyydettäessä modeemin MAC-osoitteen. Dataa ei näköjään kulkenut ollenkaan. Ja sitten pistettiin tilaukseen huoltohenkilö. Asiakaspalvelija kertoi, että tämä olisi tulossa joskus klo 12:n ja 15:n välillä. Koska hän ei osannut kertoa tarkkaa aikaa, en voinut lähteä riennoilleni. Keitin sen sijaan itselleni kupillisen teetä.

Niin, ja asiakaspalvelija sai minulle myytyä määräaikaisella sopimuksella nopeamman yhteyden, joka ensimmäisenä vuotena olisi todella halpa ja toisena vuotena jonkin verran halvempi kuin nykyiseni.

Ei kauhean kauaa tarvinnut odottaa, kun huoltohenkilö tuli. Tämä mittasi signaalin, joka oli kovin heikko. Kävi ilmi, että TV-pistoke oli kovin huonoksi mennyt. Hän vaihtoi sen. Mutta kun senkään jälkeen ei toiminut, lähti hakemaan taloyhtiön huoltoyhtiöltä avainta sähköpääkeskukseen. Ja sieltä löytyi toinen vika, jota en enää muista. Kun se oli saatu kuntoon, nettini toimi taas, kuin unelma.

Huoltohenkilö oli hommissa n. 1,5 tunnin ajan. Ja se maksoi minulle 55 euroa, käsittääkseni.

Kun ei netti toiminut, niin tulin katsoneeksi huomattavan paljon televisiota.

Mutta voi tätä onnea! Internet on tärkeä minulle.

PS Se taas, etten ole kahtena sunnuntaina peräjälkeen julkaissut linkitysmerkintöjä ollenkaan, johtuu siitä, että lauantain jälkeisenä yönä on kovin vaikea minun henkisesti ja muutenkin tehdä merkintöjä. Nämä pitäisi hoitaa aina jo perjantain puolella, niin varmistaisi sunnuntain merkintöjen tulon sillä lailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti