torstai 16. helmikuuta 2017

Ana Maria Gutierrez-Soraisen blogista epämahdollistettu kommentointi {S}

Mankkiset ja creutzit (tämä Creutz on vielä vanhinta suomalaista aatelissukua!) samoin kuin poliitikot laidasta laitaan näkevät itsensä ylimystönä, jonka on opetettava impivaaralaisille mikä on moraalisesti oikein. Siis moralisointi on edennyt tutkimuksessa ja politiikassa tasolle, jota ei minun elämäni aikana olla tähän mennessä kyetty saavuttamaan. Tutkijoista viis, näitä mahtuu 13 tusinaan, mutta virkamiehet ja poliitikot: politiikaksi kutsutaan yhteisten asioiden hoitamista oman kansan eduksi, ei ihmisarvo-moralistisia kannanottoja ja ajettua politiikkaa suoranaisesti omien kansalaisten vahingoksi.

Minut on jälleen bannattu koko US:n puheenvuotosta ja muusta, en saa jättää kommentteja. Syynä lienevät kommenttini Ana Maria Gutierrez Soraisen blogiin, jonka otsikko oli "Terroristien palveluksessa!", ja jossa hän syyllisti Jussi Halla-ahon twiitin Berliinin verilöylystä ajavan terroristien asiaa. Islamhan ei ole koskaan milloinkaan ollut syypää/instigaattori näiden murhaajien teoille, vaan jotkut ihmeelliset sosio-ekonomiset perusteet, joita kukaan ei kuitenkaan kykene selittämään uskottavasti, kuten tuo "syrjäytyminen". Suomi on täynnä syrjäytyneitä nuoria, mutta eivät nuo raiskaa, tapa eivätkä aja raskaita ajoneuvoja väkijoukkoihin samalla huutaen "Sieg Heil"! Ja nassepellejä varten poliisi perustaa oman yksikön, voihan vittu!

Alla se kommenttini, joka varmaankin oli viimeinen niitti US:ssa. Jostain kumman syystä ne on kuitenkin jätetty blogiin näkyville. Jos asiallisten kommenttien takia bannaaminen ei ole sensuuria, mikä helvetti sitten on? Tätä muuten suositteli 20 lukijaa...

"Mikä tuon vastakkainasettelun on saanut aikaiseksi? Sen syntymiseen on vaikuttanut ensinnäkin talouslama, jollaisista vuosikymmenten varrella ei olla koskaan päästy eroon hallitusten toimin. Sen syynä on Euroopan selvän islamisoitumisen lisääntyminen ja siihen liittyvät ilmiöt, kuten lehdistön täysin käsittämätön kirjoittelu tai oikeammin julkaisematta jättäminen tuhansista siirtolaisten aiheuttamista ongelmista niin Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Belgiassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Britanniassa, nyt vain muutaman maan mainitakseni. Lehdistö syöttää "asiantuntijoitten" suulla puhtaasti propagandistista tekstiä mm. Syyriasta, jossa ei yksikään ns. johtavien medioiden toimittaja ole ollut viimeisten parin vuoden aikana.

Suomalaisille toitotetaan, kuinka siirtolaiset ovat rikkaus ja voimavara, kuinka he tulevat hoitamaan vanhukset tulevaisuudessa, ja kuinka monikulttuuri on itseisarvo. Ihmiset näkevät omilla silmillään ja kuulevat omilla korvillaan mitä se on ja mitä se ei ole: rikkaus eikä voimavara se ei ole ollut. Tuhannet laittomat siirtolaiset jäävät Suomeen, koska ei näytä olevan keinoa saada näitä ulos maasta. Nizzan nyt Berliinissä tapahtuneen kaltainen teko saatiin lehdistössä väännettyä yksittäisen mielipuolen teoksi, sama tullaan tekemään nyt. Mitähän tästä seuraa, ja kuka täysijärkinen tällaiseen yksittäistapaukseen uskoo, kun autot palavat Malmössä joka päivä ja yö, "rauhallisessa" Ruotsissa on satoja ratkaisemattomia henkirikoksia tai niiden yrityksiä, Ranskassa on sotatila, 20 % malmölaisista opettajista on eronnut tehtävistään, ja kolmannes Ruotsin poliiseista haluaa vaihtaa työpaikkaa.

Omat kansalaiset jonottavat leipäjonoissa, siirtolaisia niissä ei näy. Lisäbudjetin lisäbudjettia laaditaan saman tien kun sellaista tarvitaan siirtolaisille, mutta omille kansalaisille ei edes hätäapua löydy. Vanhukset makaavat omissa jätteissään, ruuatta ja juomatta, ja siirtolaiset nauttivat erikoisruokavaliota.

Jos kansallisia ääriliikkeitä syntyy, niihin syypäänä on harjoitettu politiikka, lehdistön täysin käsittämättömät ulostulot, ja siirtolaisten oma käytös. Kulttuurirasismille löytyy syitä, eikä sen olemassaoloa voida edes välttää. Eivät islamistit ristiinnaulitse ihmisiä tai heitä homoja katolta länsimaisen yhteiskunnan polarisaation takia."

[nimimerkki "Castor" Yrjöperskeles-blogissa 26.12.2016 julkaistun merkinnän Kuinka kertoa lapsille viranomaisista? lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti