tiistai 19. heinäkuuta 2016

Mitä oli tapahtunut YK:ssa vuonna 2010 {S}

Tänä vuonna enimmän huomion vei arvattavasti näyttävin monomaaninen mielipuoli, Iranin presidentti ja ajatollahin käsikassara Mahmud Ahmadinejad. Mies, joka on aiemmin jo valistanut maailmaa häkellyttävistä faktoista, kuten holokaustin tapahtumattomuudesta ja Iranin ydinohjelman rauhanomaisuudesta, päätti tällä kertaa (tässä sijaitsi linkki Helsingin sanomien uutisartikkeliin, mutta koska lehti on poistanut sen kokoelmistaan, poistin linkin tästä siteerauksesta) käyttää kokousväen aikaa jälleen erään salaliittoteorian esittelemiseen. Ahmadinejad toi esille sen seikan, että monet mielisairaat surkimukset ympäri maailman ovat sitä mieltä, että Yhdysvaltain hallinto junaili itse syksyn 2001 massiiviset terrorihyökkäykset suojellakseen sionistimafiaa tai herättääkseen Godzillan tai jotain muuta paskaa. Valtuuskunnilla varmaan olisi kaikesta huolimatta parempaakin tekemistä kuin kuunnella jonkun vesikauhuisen hiekkakirpun referaattia surkuteltavien foliohiippojen ulostuksista, joiden olemassaolosta kaikki ovat säälivän tietoisia ja joiden huuhaa-aatoksista on erittäin helppo saada selkoa, jos osaa esim. käyttää Internetiä. Jos pysyisi sitten vaikka siellä Teheranissa ihan.

Vielä enemmän arvattavissa oli tasavallan presidentti Tarja Halosen puheen sisältö. Hän painotti tuttuun tapaansa tasa-arvokysymyksiä. Ihmisten yhdenvertaisuuden edistäminen on jaloa ja kannatettavaa työtä. Tulikohan Tasa-arvojumalatar Halonen maininneeksi olevansa vain miehiä koskevan asevelvollisuusarmeijan ylipäällikkö? Kotimaassa hän ei ole tästä räikeästä ja institutionalisoidusta tasa-arvo-ongelmasta saanut suutaan auki. Tiedän toki, että iso osa suomalaisista on eettisesti niin ala-arvoista moskaa, ettei näe kosmeettisesti laillistetussa raa'assa sukupuolisyrjinnässä pro patria muita kuin myönteisiä asioita (eikä näin ollen ole alkuunkaan puolustamisen arvoinen), mutta jos presidentti haluaa olla arvovaikuttaja, pitää hänen uskaltaa nostaa äänensä syrjintää ja eriarvoistavaa käytäntöä vastaan. Sitä suuremmalla syyllä, jos haluaa esiintyä globaalina tasa-arvoluennoitsijana. Jatkokaudestakaan ei tarvitse olla huolissaan, joten sitä kitaa voisi kotimaassakin availla. Jos siis kyse on hänen kohdallaan muusta kuin kansainvälisen valokeilan valtaamisesta ja egobuustauksesta.

[Näin oli lausuttu YK:n tapahtumia koskien 25.9.2010 Napoleonin kompleksit -blogin merkinnässä Uutispuuro oksettaa: Hei, mä oon YK:ssa !!!!! xD.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti