perjantai 22. heinäkuuta 2016

Lapsensa rokotuttamatta jättäminen on murhaa {S}

Kansanedustaja Mikko Kärnä on valmistelemassa lakialoitetta, joka poistaisi lapsilisät niiltä vanhemmilta, jotka eivät suostu rokotuttamaan lapsiaan niillä turvallisilla perusrokotteilla, jotka kuuluvat kansalliseen rokotusohjelmaan. Tämä on erinomainen ehdotus, koska toisin kuin pakkorokotukset, tässä ei rikota perusvapauksia vastaan, mutta silti puututaan kasvavaan ongelmaan, eli ihmisiin, jotka eivät rokota lapsiaan.

Rokotteet ovat luonnollisesti hyvä asia ja ne ovat pystyneet pelastamaan lukemattomia ihmishenkiä ja parantamaan elämänlaatua läpi koko ihmiskunnan. Nyt kuitenkin ensimmäisen maailman valtioissa on keksitty omasta päästä, miten rokotteet itse asiassa ovatkin Illuminatin salajuoni ihmispopulaation vähentämiseksi. Tämän seurauksena monet helposti torjuttavat taudit ovat alkaneet nousta uudelleen. Rokotevastaisuus on viemässä ihmiskuntaa uudelle keskiajalle.

Rokotteiden kanssa on äärimmäisen tärkeää, että kaikki tai vähintään lähestulkoon kaikki on rokotettu. Tämä johtuu siitä, että rokotteet eivät toimi kaikilla ihmisillä esimerkiksi erilaisten geneettisten seikkojen tai vastaavien vuoksi. Mitä suurempi osa populaatiosta jätetään rokottamatta, sitä suurempi todennäköisyys on, että taudit alkavat tarttua näihin ja saada hyvää itämis- että mutatoitumistilaa. Seurauksena ihmisiä kuolee. Turvallisen rokotteen ottamatta jättäminen on välinpitämättömyyttä, jonka vuoksi viattomia ihmisiä kuolee.

Luonnollisesti osa rokotteista toimii paremmin kuin toiset ja joissakin rokotteissa on myös ongelmia. Tätä voi verrata siihen, että osa pillereistä toimii paremmin kuin toiset ja myös osa pillereistä on ongelmallisia. Itse rokotteiden perusmekanismi on silti pätevä, vaikka joskus markkinoille tuotaisiinkin huonoja tuotteita. Turvalliset rokotteet, kuten kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvat sellaiset, ovat turvallisia ja toimivia, vaikka sikainfluenssarokote aiheuttikin ongelmia.

Mikäli jätät lapsesi rokottamatta turvallisilla ja testatuilla perusrokotteilla, olet osasyyllinen siihen, että nykyaikana jopa Euroopassa kuolee turhaan lapsia helposti hoidettaviin tauteihin. Mikäli tahdot, että lapset eivät kuole, rokota. Mikäli tahdot murhata sekä omia että muiden lapsia kehitysmaalaisiin kulkutauteihin, älä rokota.

PS. Olin itsekin aikoinaan rokotevastainen, mutta sitten onneksi ymmärsin, että kriittinen ajattelu tarkoittaa myös sitä, että tarkistelee omia ajatuksiaan. Sitten asioita lukemalla tajusinkin, että olen vitun idiootti foliohattu, jonka perseilyn vuoksi ihmiskunta ottaa takapakkia, joten lopetin sen äkkiä.

[pitkätukkaisen ituhipin näköinen netsi Jiri Keronen 20.7.2016 Facebookissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti