torstai 21. heinäkuuta 2016

Miksi muslimit radikalisoituvat mutta kristityt eivät {S}

Suomalaiset muslimit reaktioillaan ja avautumisillaan paljastavat itse yhteisönsä oudon toimintalogiikan. Muslimien analyysi yhteisöstään paljastuu tämän tyylisistä kommenteista, joita on nyt riittänyt: ”Kun Tynkkynen puhut tuollaisia, yhä useampi muslimi syrjäytyy ja radikalisoituu.”

Kuten olen aikasemmin päivityksissäni kertonut, minun ajattelumaailmaani ja uskoani arvostellaan. Rajusti ja 24/7. Esimakua saa seuraamalla sitä kommenttivirtaa, mitä sivistyneet ihmiset käyvät tilapäivityksiini tuottamassa. Mutta se viiteryhmä, johon itse kuulun, ei toimi kuten muslimiyhteisö.

Ei ole pelkoa siitä, että kun Otto Karhin puiston vieressä kansalainen huutaa minulle ”hinttaripersu”, alkaisin radikalisoitua. Ei ole pelkoa siitä, että joku kerta Oulu-Helsinki -matkoillani kaivaisin VR:n junassa kirveen esille ja huutaen ”Jeesus on Herra” alkaisin teurastamaan ihmisiä, minkä kerkeäisin.

Ei ole myöskään pelkoa, että maallistunut rekkakuskikaverini ajaisi kolmiyhteisen Jumalan nimeen Raatista kohti torinrantaa kulkevien Qstock-juhlijoiden päälle.

Jeesus ja väkivaltaa lietsonut Muhammad eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Jeesus opetti, että miekkaan ei saa tarttua. Niin kauan, kun imaamit eivät irtisanoudu Muhammadin vahingollisista opetuksista ja esimerkistä, jatkuvasti uudet muslimit räjäyttelevät itseään Allahin nimeen. Ja tämän kyllä tietävät muslimit itsekin. He tietävät, mikä ongelma heidän yhteisöllään on. Yksittäiset teot länsimaissa uskalletaan tuomita, mutta ei niiden oikeuttajaa.

[perussuomalainen homoseksuaali poliitikko Sebastian Tynkkynen tässä lähiaikoina, olikohan Facebookissa]

[Tynkkynenhän on mies, joka vuoden 2015 lokakuussa vaati Perussuomalaisia järjestämään yhteiskokouksen hallituksessa pysymisestä ja kritisoi puolueen puheenjohtaja Timo Soinia. Hän joutui sitten puoluehallituksen puolueesta erottamaksi sillä perusteella, että Tynkkynen olisi julkaissut luvatta yhteiskokousta kannattaneiden Perussuomalaisten edustajien nimet internetissä ja näin rikkonut henkilötietolakia. Seuraavan vuoden alussa puoluehallitus palautti Tynkkysen puoluejäsenyyden. Mies luopui samassa yhteydessä puolueen varapuheenjohtajuudesta.]

[Mutta mitä tulee tähän, että Tynkkysen viime aikoina esittämä kritiikki islamia kohtaan nähdään rikoksena, niin se johtuu siitä, että mies ei ole tarpeeksi korkealla uhrihierarkiassa. Hän on kantasuomalainen, kristitty valkoinen mies, ja hänen homoseksuaalisuutensa ei nosta häntä lähellekään heteroseksuaalista muslimimiestä, joka on eräänlainen jokerikortti, joka voittaa kaikki. Tämä käsitys uhrihierarkiasta on nykyään kovaa kamaa uusmarxilaisten keskuudessa. Sen mukaan ihmisen oikeudet määräytyvät hänen asemastaan uhrihierarkiassa.]

[Tynkkynen oli muutama kuukausi sitten tehnyt rikosilmoituksen siitä, että eräässä tapahtumassa häntä oli joku hyvä ihminen haukkunut rasistiksi. Ilkeällä ja pahanlaatuisella Hommaforum-keskustelupalstalla joku oli oli sitten kysynyt seuraavaa: "Ihan mielenkiintoinen veto, saapa nähdä tuleeko tästä mitään. Saako ihmistä haukkua julkisesti rasistiksi, jos hän edustaa 'väärää mielipidettä' vai onko se jopa suotavaa?"]

2 kommenttia:

  1. Tynkkynen on harvoja totuudenpuhujia Suomessa, jotka uskaltavat toimia julkisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin varmaankin on.

      ...Viestisi oli tullut tuplana, joten poistin toisen.

      Poista