sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Joku Pokémon Go -peli {S}

Nyt kaikki Pokémon Go -pelaajat, joilla on hyvä sydän, huomio! (Jos on musta sydän, niin ei tarvitse vaivautua lukemaan.)

Vaikka Pokémon näyttäisi tilastojen perusteella olevan lähinnä varhaiskeski-ikäisten miesten peli, pelaavat sitä myös monet kakarat oikein mielissään. Mutta kaikki kakarat eivät ole siinä kunnossa, että jaksaisivat rymytä pusikoissa tai taapertaa 5 kilometrin lenkkejä Pokémonin toivossa. Jotkut kakarat ovat esimerkiksi sairaita tai vammautuneita tai kärsivät muista vaikeista ongelmista.

Mutta myös nämä sairaat ja muutoin ongelmaiset kakarat ansaitsevat Pokémoninsa. Ja siinä, hyvät ystävät ja taistelutoverit, teillä on mitä erinomaisin mahdollisuus auttaa!

Kuten varmaan monet ovat jo huomanneet, on pelissä olemassa esine nimeltään "Lure Module", jonka avulla pelaajat voivat houkutella paikalle laumoittain Pokémoneja. Sen lisäksi, että näitä voi käyttää helposti esimerkiksi viattomien pelaajien ryöstämiseen, niillä voi myös tehdä jotain hyvää. Niillä voi tuoda kakaroille taskuhirviöitä.

Joten mitä jos jokainen pelaaja aina silloin tällöin Poké-lenkillä kävisi viemässä esimerkiksi paikallisen lastenosaston, lastenkodin tai vastaavan välittömään läheisyyteen Lure Modulen. Tällöin kakrut saisivat Pokéja, vaikka olisivat joko liikuntakyvyttömiä tai heidän liikkumistaan olisi muutoin rajoitettu. Jos tenava ei pääse Pokén luo, on Pokén tultava tenavan luo.

Esimerkiksi Oulun keskussairaalassa välittömästi lasten ja nuorten osaston sekä pitkäaikaissairaiden lasten osaston lähellä on mitä erinomaisin paikka tällaiselle Lure Modulelle. Elikkä se patsas pikkupojasta ja siitä eläimestä, jolla on siivet. Mikä se nyt olikaan. Lintu? Joku semmonen. En enää muista, millaisia oikeat eläimet olivat.

[Jiri Keronen 18.7.2016 Facebookissa]

2 kommenttia:

  1. Tästä oli joku uutisen tapainenkin, jossa sisältönä oli se ettei lureja pidä tuoda sairaaloiden lähistölle, koska ei haluta pelaajia hortoilemaan pitkin sairaalan käytäviä ja potilashuoneita.

    VastaaPoista