torstai 8. huhtikuuta 2021

S Pienet koulupojat pakotettiin pyytämään anteeksi sukupuoltaan Australiassa

Siitä tuli kansainvälinen uutinen: pienet koulupojat pakotettiin pyytämään anteeksi sukupuoltaan Australiassa.

Brauer College -oppilaitoksessa pidetyssä tilaisuudessa jopa 12-vuotiaiden poikien täytyi nousta seisomaan tyttöjen eteen ja pyytää anteeksi sitä, että he olivat poikia.

Oppilaiden vanhemmat tietenkin raivostuivat oppilaitoksen toiminnasta.

“Yksi poika tuli kotiin ja sanoi, että äiti, minä en ole raiskaaja. Miksi minun pitää pyytää anteeksi? Yksi poika ei halunnut mennä kouluun sen jälkeen”, jutun kirjoittanut toimittaja kertoi.

[Näin oli lausuttu Sanna Ukkolan kirjoittamassa 1.4.2021 Iltalahdessä julkaistussa kolumnissa Pikkupojan tuskaiset sanat: ”Äiti, minä en ole raiskaaja. Miksi minun pitää pyytää anteeksi?”.]

[PS. Vaikka kirjoitus on julkaistu aprillipäivänä, niin naisen kirjoitushistorian perusteella voisin väittää, ettei tämä ole aprillipila.]

2 kommenttia:

  1. Kirjoitus kirvoitti ilmeisen Oikeinajattelevaiselta naiselta tällaisen vastineen:

    https://www.is.fi/menaiset/ilmiot/art-2000007903015.html

    Omaa kieltään kertoo jo sekin, ettei vastaanväittäjä tunnu haluavan hyväksyä Sannaa naiseksi, vaan niputtaa hänet miesten ja poikien joukkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kah kah. Olihan Neuvostoliitossakin määritelty työläinen sillä lailla, että oikea työläinen on työläinen ja kommunisti, ja hänen oikeutettujen etujensa puolesta sitten taisteltiin.

      Poista