keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

S Halla-ahon mielipide kuntavaaleista luottamusäänestyksenä hallituksesta

Erityisesti hallituspuolueiden edustajat ovat moittineet perussuomalaisia siitä, että puolue pyrkii esittelemään kuntavaalit hallitusvaalina, jossa äänestetään paikalliseen päätöksentekoon liittyvien kysymysten asemesta hallituksen asemasta.

Halla-aho ei kritiikkiä niele.

– Ihmiset ottavat kantaa itse valitsemiinsa asioihin, vaikka poliitikot tietysti riippuen omasta galluptilanteestaan ja omista intresseistään pyrkivät ohjaamaan ja sormi pystyssä opettamaan, mistä asioista nyt äänestetään ja mistä ei äänestetä.

– Jos gallupien kärkisijoilla viihtyvä sosialidemokraattinen puolue saa hyvän tuloksen kuntavaaleissa, niin epäilen suuresti, malttavatko he sen jälkeen suhtautua kuntavaaleihin pelkästään paikallisina vaaleina vai ottavatko he kuntavaalien tuloksen jonkinlaisena luottamuksenosoituksena Sanna Marinin hallituksen politiikalle. 

[Näin oli lausuttu Seurakuntalainen-lehdessä Kai Kortelaisen kirjoittamassa uutisartikkelissa Halla-aho: ”Työvoimapulalla uhkailu muistuttaa uskonnollisten liikkeiden maailmanlopun ennustuksia”.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti