maanantai 6. helmikuuta 2017

Suomen oikeuslaitoksen kaksinaamaisuudesta {S}

Ei tuo ole mitään rasistista puhetta. Jos minä olisin samassa tilanteessa arvostellut kristittyjä tai haukkunut Jeesusta, niin ei kukaan olisi mitään syytettä nostanut. Mutta jos arvostelen muslimeja heidän pahoista teoistaan, niin minua syytetään varmasti ja tuomio tulee.

Jos laitan Raamatun ja Koraanin lattialle ja seison niiden päällä, niin kukaan ei puhu mitään Raamatun päällä seisomisesta, mutta Koraanin päällä seisomisesta tulee varmasti seurauksia uskonrauhan rikkomisesta. En minä sitä nyt tee, mutta sanon esimerkin.

[sahuri, nykyinen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) Ylen 1.2.2017 julkaiseman Olli Lindqvistin kirjoittaman uutisartikkelin Teuvo Hakkarainen: "Täällä ei ole mitään sananvapautta – jos olisin haukkunut Jeesusta niin syytettä ei olisi nostettu" mukaan. Käräjäoikeus oli tuominnut miehen sakkoihin "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan". Kyseistä Suomen lain pykälää vastaan voi rikkoa myös olemalla kiihottamatta kansanryhmää vastaan. Jonkinlaatuinen orwellilaisuus on kyseessä. Yle kertoo uutisessaan myöskin, että miehen puolue Perussuomalaiset on antanut hänelle huomautuksen tuomion vuoksi.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti