keskiviikko 15. joulukuuta 2021

S Ja niin Tapio Puolimatkasta tuli suurmies

Onko tämä Puolimatkan matkan loppu?

No ei tietenkään! Tästä miehen ura lähtee ripeään nousuun. Nyt Tapsa on saavuttanut sen myyttisen statuksen, josta konservatiivikristityt kilpailevat. Hän on se kuuluisa Vainottu Kristitty[™]. Edelliset uhriutumisyritykset jäivät kovin vaimeiksi. Tästä kamalasta vainosta, josta hän nyt kärsii täysin siemauksin, saamme kuulla Tapsan twitter-tilillä, TapioPuolimatka.net kotisivulla ja varmasti myös eräiden herätyskristillisten verkkosivujen haastatteluvideoilla. Sekä tietenkin kotimaisten rokotepelottelijoiden tuotoksissa. 

Tapsasta tullaan leipomaan ja vaivaamaan sekä raesokerilla ripottelemaan juuri se puolikuuluisa nimi, jota käytetään esimerkkinä rokoteteollisuuden valtavasta tyranniakourasta. Seurakuntalaisen poistamaa tekstiä tullaan spämmäämään somessa, koska se on "kirjoitus jota valtaeliitti ei halua sinun lukevan" jne. Tämä ilmiö on toistunut monta kertaa näissä rokotevastaisissa piireissä. Ja se tulee toistumaan myös tulevaisuudessa. 

[Näin oli lausuttu Paholaisen asiaa ajamattomassa Juha Leinivaaran Paholaisen asianajaja -blogissa 14.9.2021 julkaistussa merkinnässä Professori Puolimatka ja Koronakerenskit on tanssittu.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti