maanantai 15. marraskuuta 2021

S Mitkä asiat Elokapina-liikkeessä ja nk. varsinaisissa maahanmuuttajissa ärsyttävät

Keson ohjelman otsikko on Mikä Elokapina on ja miksi se ärsyttää?”. Keloa ihmetyttää suuresti miksi elokapina ärsyttää ihmisiä ja arvelee sen johtuvan jostain erilaisuuden pelosta. Minua taas hämmästyttää suuresti miksei Kelo ymmärrä miksi elokapinassa ärsyttää. Jos elonkapina noudattaisi lakia mielenosoituksissaan se ei juuri ärsyttäisi ihmisiä. Pelkästään jo se vähentää ihmisten kiukkua, kun poliisi alkaa heti purkamaan elokapinan laittomia mielenosoituksia.

Kesällä poliisi antoi elokapinan leiriytyä moneksi päiväksi Mannerheimintielle ja paikalla kävi useita kiukkuisia ihmisiä puhuttelemassa elokapinallisia. Vastaavasti syyskapinan aikaan poliisi aloitti heti tien tukkijoiden poistamisen eikä paikalla ei juuri näkynyt vihaisia ihmisiä. Ei maahanmuuttajiinkaan suhtaudu sen takia nuivasti, että ne ovat erilaisia, vaan siksi, että tietyt maahanmuuttajaryhmät ovat yliedustettuina kaikessa perseilyssä. Varmasti Kaukoidästä tulleen maahanmuuttajat eroavat merkittävästi suomalaisista, mutta koska eivät juuri perseile ei heihin suhtauduta negatiivisesti.

[Näin oli lausuttu PT-median sivuilla 22.10.2021 julkaistussa Sakari Rajamäen kirjoittamassa tekstissä Vastine Jaakko Kesolle elokapinakeskusteluun.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti