tiistai 2. marraskuuta 2021

S Ketkä ovat Perussuomalaisia enemmän todellisia antiliberaaleja

Historia on vakiinnuttanut perinteisen perhemuodon sosiaalisen elämän ensisijaiseksi järjestämisen tavaksi. Näin ollen akateemisista teorioista ammentavan yliopistoeliitin yritykset valistaa ihmisiä sukupuolen moninaisuudesta ja nestemäisistä identiteeteistä eivät näyttäydy liberalismina, vaan päinvastoin liki totalitaristina pyrkimyksinä puuttua tavallisten ihmisten vapaaseen elämään.

Näin myös perussuomalaista politiikkaa on mielekkäämpää lähestyä pikemminkin liberalismin monenkirjavasta perinnöstä kuin ympäripyöreistä “konservatismi”-analyyseista käsin.

Konservatismi-heitot jäävät tylpiksi, sillä perussuomalaista mielenmaisemaa lietsoo pikemminkin halu tulla jätetyksi rauhaan. Todellisia antiliberaaleja ovat todellisuudesta vieraantuneet, yliopiston suojissa lekottelevat akateemiset eliitit, jotka tuputtavat ihmisile monimutkaisia teorioita identiteeteistä sekä Black Lives Matter –keskustelun kaltaista amerikkalaista tuontitavaraa.

[Näin oli lausuttu Timo Harjuniemen blogissa 5.12.2020 julkaistussa merkinnässä Myös perussuomalaiset on liberaali puolue.] 

[PS. Voit niin halutessasi käydä lukemassa wanhan blogimerkintäni Liberalismi on vapautta ja yksilöä kannattava poliittinen ideologia.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti