lauantai 25. syyskuuta 2021

S Seurakuntalainen -lehti irrotti Tapio Puolimatkan blogialustaltaan

Noh, tällä kertaa Tapsa on toistuvasti jakanut rokotevastaista materiaalia. Sitä samaa jota jaetaan Pelastetaan Lapset-joukoissa (jonka nimeksi muutettiin Pelastetaan Suomen lapset) ja muualla vastaavissa piireissä. Tapsa klikkailee teologi Douglas "SARS-CoV-2 on bioase" Farrowin ja virologi Robert "keksin mRNA-rokotteen" Malonen kamaa seuraajilleen. Näiden herrojen väitteitä on oiottu ja korjattu jatkuvasti, mutta sillä ei tunnu olevan mitään vaikutusta. 

Tapsa on siis jakanut materiaalia joka vaikuttaa kansalaisten terveyteen. Siksi Seurakuntalainen-lehden sivuilla on Perussanoman toimitusjohtajan kirjoitus:  Pelastetaan lapset koronalta. Se on ehdottomasti lukemisen arvoinen teksti. Kuten myös saman miehen kirjoittama: Vaarallisen valetiedon jakaminen ei kuulu sananvapauden piiriin:

Jos joku ihminen väittäisi kärpässienen olevan turvallinen, maukas ja vaaraton ruokasieni, olisiko sen tiedon poistaminen rikos sananvapautta vastaan vai rakastavaa ja vastuullista lähimmäisen suojelua? Se olisi ihmisten suojelua. Kuinka järkevää ja vastuullista olisi sen sijaan puolustaa viimeiseen asti kyseisen argumentin virheellistä sisältöä ja vaatia sille julkisuutta? Julkisuutta hinnalla millä hyvänsä ja seurauksista piittaamatta. Onko oikeaa sananvapautta sallia valetiedon levittäminen? Onko oikeaa sananvapautta vaarantaa lähimmäisen henki valetietoa jakamalla?

Esimerkiksi koronatutkimuksessa on kyse samankaltaisesta tilanteesta. On olemassa satoja tuhansia tieteellisiä tutkimuksia, valtaisa määrä julkaistuja artikkeleita ja laaja lääketieteelliseen empiiriseen näyttöön perustuva konsensus siitä, että korona on vaarallinen tauti ja siihen ainoa tehokas apu on turvallinen rokote.

Onko tämä Puolimatkan matkan loppu?

[Näin oli lausuttu Paholaisen asiaa ajamattomassa Juha Leinivaaran Paholaisen asianajaja -blogissa 14.9.2021 julkaistussa merkinnässä Professori Puolimatka ja Koronakerenskit on tanssittu.]

[Tässä on siis kyse siitä, että kun Tapio Puolimatka oli Seurakuntalainen-lehden kannalta puhunut yhä uudestaan epätotta, niin mieheltä vietiin kirjoitusoikeudet lehden blogeihin.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti